Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΑγρίνιο: Έστησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία -Την Παρασκευή το "άναμμα"

Αγρίνιο: Έστησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία -Την Παρασκευή το “άναμμα”

Οι προετοιμασίες του δήμου Αγρινίου είναι πυρετώδεις, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τα Χριστούγεννα

Για τα Χριστούγεννα ετοιμάζεται το Αγρίνιο. Σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες στην κεντρική πλατεία για το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Παράλληλα μικρότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα τοποθετούνται ήδη σε δημοτικές ενότητες του δήμου Αγρινίου αλλά και σε διάφορες υπηρεσίες του δήμου.

Από το πρωί συνεργεία μετέφεραν στο κέντρο της πλατείας το ψηλό έλατο .

Το πολυαναμενόμενο “άναμμα” του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου το βράδυ στις 19.00 από τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου ενώ με ενδιαφέρον περιμένουμε την ανακοίνωση του δήμου για την χριστουγεννιάτικη συναυλία.

Σε περίπτωση βροχής το άναμμα του δέντρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα.

Η  Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αγρινίου θα συνοδεύσει μελωδικά την εκδήλωση ενώ  τα  φαναράκια των ευχών θα πετάξουν ψηλά στον ουρανό.

Να σημειωθεί ότι ο  Δήμος Αγρινίου καθ’ όλη την εορταστική περίοδο έχει προγραμματίσει πολλά δρώμενα, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα, προκειμένου να φέρει τα Χριστούγεννα στην καρδιά των δημοτών.

Φυσικά και φέτος το χριστουγεννιάτικο πάρκο «Μαγική αυλή» στο χώρο του δημοτικού παρκινγκ θα χαρίσει όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους με παγοδρόμιο, καρουζέλ, τρενάκι και πολλά άλλα παιχνίδια.

Τέλος το μεγαλύτερο μέρος του φωτισμού που τοποθετήθηκε το προηγούμενο διάστημα είναι τύπου led ώστε να επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Φωτογραφίες & Video: neaait.gr/ Τα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας

#ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ