Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΕπίκαιραΑντιδράσεις στο Μεσολόγγι για επικείμενες εκλογές: "Όχι κάλπες την Κυριακή των Βαΐων"

Αντιδράσεις στο Μεσολόγγι για επικείμενες εκλογές: “Όχι κάλπες την Κυριακή των Βαΐων”

Αντιδρούν στο Μεσολόγγι με την πιθανότητα διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου 2023.

Συγκεκριμένα ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου κατέθεσε επίσημο αίτημα στον πρωθυπουργό ούτως ώστε να μην συμπέσουν οι επικείμενες εκλογές με τις Γιορτές Εξόδου!

“Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν εκλογές το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, αφενός θα τεθούν σε κίνδυνο όλες οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου, με σοβαρό ενδεχόμενο υποτονικής προσέλευσης ή ακόμα και ακύρωσής τους, αφετέρου η τοπική αγορά θα υποστεί ένα ισχυρότατο πλήγμα” τονίζει ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος.

Αναλυτικά η επιστολή στον πρωθυπουργό & τον υπουργό Εσωτερικών : 

Αξιότιμε Πρωθυπουργέ κ. Μητσοτάκη,

Αξιότιμε Υπουργέ κ. Βορίδη,

Έχοντας πληροφορηθεί από δημοσιεύματα του Τύπου τη φημολογία περί διενέργειας των Βουλευτικών Εκλογών την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου 2023, η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου θα ήθελε να σας επιστήσει την προσοχή  στο γεγονός ότι το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου αποτελεί το αποκορύφωμα των Εορτών Εξόδου για το Μεσολόγγι, με θεαματική αύξηση του αριθμού επισκεπτών στην πόλη μας και ζωηρή κίνηση στα καταστήματα.

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν εκλογές το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, αφενός θα τεθούν σε κίνδυνο όλες οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου, με σοβαρό ενδεχόμενο υποτονικής προσέλευσης ή ακόμα και ακύρωσής τους, αφετέρου η τοπική αγορά θα υποστεί ένα ισχυρότατο πλήγμα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευελπιστούμε να εισακουστεί το δίκαιο αίτημά μας για τη μη διεξαγωγή των εκλογών στις 9 Απριλίου.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ