Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΑύριο θα συνεχιστούν οι έρευνες για το όχημα που έπεσε στη λίμνη...

Αύριο θα συνεχιστούν οι έρευνες για το όχημα που έπεσε στη λίμνη Στράτου

Με μια απρόσμενη εξέλιξη ήρθαν αντιμέτωπες οι αρχές σήμερα στην τεχνίτη λίμνη Στράτου, όπου ανακάλυψαν μέρη από αυτοκίνητο και γυαλιά.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές βρέθηκαν στο σημείο σε αναζήτηση 35χρονης Αγρινιώτισσάς, η οποία είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα.

Εκεί τελικά βρέθηκαν μέρη του οχήματος καθώς και πινακίδα με αριθμό κυκλοφορίας και έτσι έγινε εφικτή η σύνδεση του γεγονότος με την 35χρονη.

Πιθανολογείται ότι η κοπέλα έπεσε από μεγάλο ύψος στην λίμνη Στράτου και από κηλίδες καυσίμου που εντοπίστηκαν, οι αρχές συμπέραναν ότι το όχημα βρίσκεται βαθιά μέσα στη λίμνη και για το λόγο αυτό κλήθηκαν στην περιοχή δύτες της 6ης ΕΜΑΚ με τον Διοικητή Πατρών Γιάννη Πανόπουλο και το Περιφερειάρχη της Πυροσβεστικής στη Δυτική Ελλάδα, Γιάννη Πετρούτσου.

Οι έρευνες αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου αύριο το πρωί, αφού σήμερα διακόπηκαν λόγω και της κακοκαιρίας και σύμφωνα με πληροφορίες θα χρησιμοποιηθεί γερανός ούτως ώστε να ανελκυστεί το όχημα στην επιφάνεια.

 

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ