Χρήστος Παΐσιος: Γιατί δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία

Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος με τη ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία ο Χρήστος Παΐσιος, που παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων που ανακοινώθηκαν και επισήμως από τη ΝΔ, ο ίδιος -αν και λιγάκι καθυστερημένα-  αποφάσισε να μη συμμετάσχει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου λόγω κωλύματος.

Συγκεκριμένα ο κ.Χρήστος Παΐσιος αναφέρει ότι δεν μπορεί να παραιτηθεί από την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου, τονίζοντας πως “Με τιμά η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, όμως με τιμά ακόμα περισσότερο η ψήφος των συναδέλφων μου που ανέθεσαν τον πόστο του προέδρου και πίστεψαν σε μένα¨.

Η ανακοίνωση του Χρ. Παίσιου

«Με τιμά η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, όμως δεν μπορώ να παραιτηθώ από την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου

Θέλω να ευχαριστήσω το Κόμμα μου τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή που μου έκαναν να με συμπεριλάβουν και πάλι στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας. Έχοντας όμως το κώλυμα ως δεδομένο, κρίνω ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ την πρόταση και τη μεγάλη αυτή τιμή, από τη στιγμή που θα χρειαστεί να παραιτηθώ από τον προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου.

Με τιμά η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, όμως με τιμά ακόμα περισσότερο η ψήφος των συναδέλφων μου που ανέθεσαν τον πόστο του προέδρου και πίστεψαν σε μένα. Κρίνω ότι για το καλό των συναδέλφων μου και για τη δουλειά που έχω κάνει στο σύλλογο, θα πρέπει να αρνηθώ την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.

Σίγουρα, ωστόσο, παραμένω ένας στρατιώτης του κόμματος, κάτι που έχω αποδείξει, άλλωστε, στην όλη διαδρομή μου. Δηλώνω πάντα παρών στην αγωνιστικότητα του κόμματος στην περιοχή και μόνο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *