Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΧρήστος Παΐσιος: «Να μην καταργηθούν Εφετείο Δυτικής Ελλάδας, Πρωτοδικείο Μεσολογγίου & Ειρηνοδικείο...

Χρήστος Παΐσιος: «Να μην καταργηθούν Εφετείο Δυτικής Ελλάδας, Πρωτοδικείο Μεσολογγίου & Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου»

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Χρήστος Παΐσιος, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και μεταξύ άλλων συζήτησαν για θέματα που απασχολούν το Δικηγορικό Σύλλογο Μεσολογγίου ενόψει της σχετικής εισήγησης για το νέο δικαστικό χάρτη.

Μάλιστα ο κ. Παΐσιος ζήτησε από τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης να μην καταργηθεί ούτε το Εφετείο Δυτικής Ελλάδας, ούτε το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, ούτε φυσικά το Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου ανέφερε:

“Συναντήθηκα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και συνάδελφο δικηγόρο, Ιωάννης Μπούγας όπου συζητήσαμε όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας που αφορούν τα γενικότερα προβλήματα του δικηγορικού κόσμου, αλλά ειδικά εκείνα που απασχολούν το Δικηγορικό Σύλλογο Μεσολογγίου, ενόψει της σχετικής εισήγησης για το νέο δικαστικό χάρτη.

Στη συζήτηση που είχαμε του εξέφρασα τη βούληση -τόσο εμάς των δικηγόρων, όσο και όλων των συμπολιτών μας- να μην καταργηθεί ούτε το Εφετείο Δυτικής Ελλάδας, ούτε το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, ούτε φυσικά το Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου.

Είναι σημαντικό οι συμπολίτες μας στην Αιτωλοακαρνανία να απολαμβάνουν τις νομικές υπηρεσίες που δικαιούνται.”

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ