Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΓ. Αναγνωστόπουλος: “Στηρίζω την Περιφέρεια στη δημιουργία Πάρκου Φωτοβολταικών στο Μεσολόγγι"

Γ. Αναγνωστόπουλος: “Στηρίζω την Περιφέρεια στη δημιουργία Πάρκου Φωτοβολταικών στο Μεσολόγγι”

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού και πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, τονίζει σε ανακοίνωση του οτι στηρίζει την προσπάθεια της Περιφέρειας για τη δημιουργία Πάρκου Φωτοβολταικών Μεσολογγίου στο κτήμα Polder στο Μεσολόγγι.

Μάλιστα αναφέρει πως έμεινε έκπληκτος όταν διάβασε στον ημερήσιο  τύπο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για ενστάσεις και αντιδράσεις σε ό,τι αφορά στη δημιουργία Τεράστιας Μονάδας Φωτοβολταικών  που θα εξυπηρετεί τα Τ.Ο.Ε.Β, Γ.Ο.Ε.Β και κατ΄επέκτασιν τους αγρότες της περιοχής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Με έκπληξη διαβάζω στον ημερήσιο  τύπο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για ενστάσεις και αντιδράσεις σε ό,τι αφορά στη δημιουργία Τεράστιας Μονάδας Φωτοβολταικών  που θα εξυπηρετεί τα Τ.Ο.Ε.Β, Γ.Ο.Ε.Β και κατ΄επέκτασιν τους αγρότες της περιοχής.

Μου θυμίζει την εποχή που σαν δήμαρχος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου φτάσαμε στο τέλος του σχεδίου αποκατάστασης του παλαιού Νοσοκομείου και οι Ενεργοί πολίτες Μεσολογγίου χαρακτήριζαν την ανάπλαση ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ενισχυμένη από τον Κίτρινο Ημερήσιο Τύπο του Μεσολογγίου

ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ διότι ο κύριος Δάλλας Γεώργιος  υπήρξε Δήμαρχος, Υπήρξε Διευθυντής της Κτηματικής Υπηρεσίας του Μεσολογγίου και πρέπει να θυμάται ότι επί δημαρχίας μου κάναμε μεγάλο αγώνα προκειμένου να αποκτήσουμε χώρους από την Κτηματική Υπηρεσία για τη δημιουργία Αστυνομικής  και Πυροσβεστικής  Υπηρεσίας και, δυστυχώς, προσκρούαμε στα οικονομικά συμφέροντα της πόλης.

Γνωρίζει, δε, ότι σαν Δήμαρχος επισκέφθηκα τον κύριο Γκράτσιο Πρόεδρο της Κτηματικής Υπηρεσίας και με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αιτήθηκα την παραχώρηση χώρων.

Αρνούμαι να πιστέψω ότι ένας τόσο ΕΝΤΙΜΟΣ άνθρωπος μπορεί να εξυπηρετεί συμφέροντα των Δημοτικών αρχόντων, πρώην αντιπεριφερειαρχών,  όχι μόνο του Μεσολογγίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Στηρίζω την προσπάθεια της Περιφέρειας για τη δημιουργία Πάρκου Φωτοβολταικών Μεσολογγίου στο κτήμα Polder στο Μεσολόγγι

Πιστεύω ότι στην εποχή της ενεργειακής κρίσης που μαστίζει τη χώρα και κυρίως τους αγρότες σύσσωμοι όλοι οι φορείς πρέπει να ταχτούν και να στηρίξουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Υποσημείωση: Φαντάζομαι τα αρρωστημένα μυαλά να μην κάνουν συσχετισμό εν όψει Δημοτικών-Περιφερειακών Εκλογών

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ”

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ