Γράψε ένα γράμμα… στον Άγιο Βασίλη!

Τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων βρίσκονται στη θέση τους, έξω και από το Κεντρικό Κατάστημα του Αγρινίου, περιμένοντας τα γράμματά των παιδιών.

Όλα τα γράμματα, με υπευθυνότητα και ιδιαίτερη ευαισθησία, συγκεντρώνονται στον Τομέα Δημοσίων Σχέσεων των Ελληνικών Ταχυδρομείων που τις μέρες αυτές, μετατρέπεται σε ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη.

Στη συνέχεια, με την πολύτιμη βοήθεια του δικτύου όλης τη χώρας, αποστέλλονται οι απαντήσεις, σε όσα από αυτά, αναγράφονται στον φάκελο τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα.

Οι άνθρωποι των Ελληνικών Ταχυδρομείων, για τους οποίους ο πολιτισμός, η κοινωνία και το αύριο των παιδιών είναι προτεραιότητα σε κάθε ενέργεια και συνεργασία, συνεχίζουν και φέτος για 28η χρονιά τη χριστουγεννιάτικη αυτή δράση κοινωνικής ευθύνης των ΕΛΤΑ.

  • Πέρυσι, τα ΕΛΤΑ παρέλαβαν περίπου 150.000 γράμματα με παραλήπτη τον Άγιο Βασίλη.
  • Όσα από αυτά είχαν πλήρη στοιχεία αποστολέα, έλαβαν απαντητική κάρτα.
  • Στη φετινή κάρτα, το κείμενο υπογράφει με πολλή αγάπη, ο βραβευμένος συγγραφέας Στέφανος Δάνδολος ενώ η εικονογράφηση έγινε από την Ανθούλα Λύγκα, γραφίστρια της Δ/νσης Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ.

Για να δείτε πώς μπορείτε και εσείς να λάβετε απάντηση στο γράμμα σας, μπείτε στο https://hohoho.elta.gr/ το χριστουγεννιάτικο διαδραστικό site που έχουν δημιουργήσει τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ειδικά για τον σκοπό αυτό,  όπου σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *