Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΣτην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγο, Ανδρέα Τσαπικούνη και στον Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας Ταξίαρχο, Θεόδωρο Τσάτσαρη.

Ο κ. Καρβέλης ευχήθηκε και στους δύο καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα, ενώ πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα η συνάντηση ήταν ουσιαστική και παραγωγική.

Το πλαίσιο της συζήτησης κινήθηκε γύρω από τα περιστατικά βίας σε βάρος ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία αλλά και στα κέντρα υγείας με τον Ταξίαρχο και τον Υποστράτηγο να δηλώνουν πρόθυμοι να συνεργαστούν με τις υπηρεσίες της 6ης ΥΠΕ ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα και πιο αποτελεσματικά τα περιστατικά.

Παράλληλα ο κ. Καρβέλης, ζήτησε τη συνδρομή της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. στο σχέδιο υγειονομικής κάλυψης το τριήμερο του Καρναβαλιού, όπως εφαρμόστηκε πέρσι με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ για πρώτη φορά με πλήρη επιτυχία.

Άμεσα δεκτή έγινε και η πρόταση του κ. Καρβέλη για την πραγματοποίηση ενημερωτικών σεμιναρίων και δράσεων σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ, ώστε να ενισχυθούν οι γνώσεις των αστυνομικών στα θέματα πρώτων βοηθειών.

Τέλος ο κ. Καρβέλης, ανέφερε ότι η 6η ΥΠΕ θα βρίσκεται πάντα στη διάθεση των αστυνομικών αρχών σε ότι αφορά τις ανάγκες σε υγειονομικό υλικό καθώς και σε εξοπλισμό.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ