9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στο Αγρίνιο

Στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου στις 10 Απριλίου 2019 και ώρες 09:00-13:30.

Για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στο Αγρίνιο το 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (http://www.digifest.info) το οποίο αποτελεί πλέον ένα πολύ σημαντικό θεσμό για την εκπαίδευση στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας και σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα το φεστιβάλ γίνεται φέτος σε δεκαέξι πόλεις στην Ελλάδα την Τρίτη 9, Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019.

Άγιος Νικόλαος, Αγρίνιο, Βόλος, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Καρπενήσι, Καστοριά, Κομοτηνή, Λάρισα, Μυτιλήνη, ΠάτραΠύργος Ηλείας, Τρίκαλα, Τρίπολη, Χανιά.

Το Φεστιβάλ είναι ανοικτό στην κοινωνία για τους μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και πολίτες, ούτως ώστενα ενημερωθούν και να λάβουν μέρος σε πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αντικείμενο την Πληροφορική και την Ψηφιακή Τεχνολογία.

Στο Αγρίνιο θα πραγματοποιηθεί στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου στις 10 Απριλίου 2019 και ώρες 09:00-13:30. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ενεργά (εκτός από τους επισκέπτες) περισσότεροι από   185 μαθητές και 45 καθηγητές από 14 σχολεία με 16 έργα. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει πέρα των παρουσιάσεων των μαθητών, έκθεση με τα έργα των μαθητών και μουσικά δρώμενα.

Το 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και στην Αιτωλοακαρνανία διοργανώνεται από το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Δ. Ελλάδος,  σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διευθ/ση Εκπ/σης Δ. Ελλάδος, με τις Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Αιτ/νία και την τοπική οργανωτική επιτροπή που αποτελείται από εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και υποστηρίζεται από τον Δήμο Αγρινίου.

Δείτε το πρόγραμμα παρουσιάσεων σχολείων ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *