Ποιοι είμαστε

To neaait.gr είναι ο ιστότοπος της ημερήσιας εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ της Αιτωλοακαρνανίας», η οποία είναι μια ανεξάρτητη και πάνω απ’ ΄όλα αντικειμενική ημερήσια εφημερίδα του νόμου Αιτωλοακαρνανίας με έδρα το Αγρίνιο.

      Ιδρύθηκε στο Μεσολόγγι από τον αείμνηστο Χρήστο Κωνσταντίνου, ο οποίος με μεράκι και ζήλο αποφάσισε να προβεί στην έκδοση της το 1998, σε μια προσπάθεια για ποιοτική και χωρίς διακρίσεις ενημέρωση.

     Η εφημερίδα «Τα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας» ανήκει σήμερα στην «οικογένεια» των μεγάλων επαρχιακών ημερησίων εφημερίδων σε ολόκληρη τη χώρα, έχει έδρα το Αγρίνιο και εκδίδεται καθημερινά από την Αλίκη Οικονόμου.

     Στελεχώνεται από εξειδικευμένο, σε όλους τους τομείς, προσωπικό. Πτυχιούχους δημοσιογράφους, κατηρτισμένους συνεργάτες και άψογα οργανωμένο τμήμα διαφήμισης.

     Επίσης η εκτύπωση της εφημερίδας βασίζεται σε υλικά & τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον, με υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, η οποία μάλιστα την κάνει να ξεχωρίζει όπου και αν βρεθεί.

     Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι διατηρεί σταθερά εδώ και πολλά χρόνια κορυφαία θέση σε αναγνωσιμότητα, στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και σύμφωνα με τη μία και μοναδική επίσημη σχετική έρευνα που έγινε από το Υπουργείο Τύπου τον Οκτώβριο του 2008, (για την αναγνωσιμότητα των επαρχιακών εφημερίδων σε όλη τη χώρα) «Τα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας» αναδείχθηκαν στην πρώτη θέση αναγνωσιμότητας στις προτιμήσεις των Αιτωλοακαρνάνων.
Το γεγονός κάθε άλλο παρά τυχαίο δεν είναι.

     Καθημερινά η εφημερίδα εκδίδεται με κύριο γνώμονα την αποκάλυψη της αλήθειας, μακριά από στρεβλώσεις & προκαταλήψεις. Αντικειμενικότητα, ξεκάθαρες θέσεις σε τοπικά αλλά και σε πανελλαδικά ζητήματα, ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες απόψεις & θέματα συνθέτουν την «καρδιά» της εφημερίδας και των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτή.
Μοναδικός στόχος εξάλλου είναι η έγκυρη, σοβαρή και ποιοτική ενημέρωση των αναγνωστών, στους οποίους και λογοδοτεί καθημερινά.

     Εκδίδεται πέντε μέρες την εβδομάδα (πλην Δευτέρας & Κυριακής) με 28 σελίδες και είναι μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων.