Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικά ΝέαΣτη φυλακή ο 30χρονος Δ. Ματζαβίνος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων...

Στη φυλακή ο 30χρονος Δ. Ματζαβίνος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων (φωτο – video)

Αποκλειστικά πλανά από την αποχώρηση του 30χρονου από το Δικαστικό Μέγαρο

Το μεσημέρι ολοκληρώθηκε στον Ανακριτή η πολύωρη απολογία του (περίπου τρείς ώρες) 30χρονου Δ. Ματζαβίνου ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε με άκρα μυστικότητα στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου. Μάλιστα, δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο όπου περίμεναν οι δημοσιογράφοι αλλά από το υπόγειο πάρκινγκ των Δικαστηρίων. Και η έξοδός του έγινε από το ίδιο σημείο (δείτε το αποκλειστικό βίντεο από τα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας και το agriniosite.gr).

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικηγόροι Γ. Τάτσης και Γ. Ψάρρης που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση του Δ. Ματζαβίνου εστίασαν στο γεγονός ότι οι μέχρι στιγμής μαρτυρίες είναι γενικόλογες  ενώ παρουσίασαν τα δικά τους επιχειρήματα, κατά την διάρκεια της απολογίας.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο δικηγόρος, Γ. Ψάρρης, προχώρησε σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων της Αιτωλοακαρνανίας, οι κατηγορίες σε βάρος του 30χρονου θεωρούνται διογκωμένες και περιέχουν πολλές ασάφειες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή με τους ανηλίκους.

 

Ο συνήγορος του 30χρονου Γιάννης Ψάρρης

 

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ