ΑρχικήΕνδιαφέρονταΤραγωδία στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Νεκρός 48χρονος αναισθησιολόγος

Τραγωδία στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Νεκρός 48χρονος αναισθησιολόγος

Τραγική κατάληξη είχε η εφημερία 48χρονου αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, καθώς ο γιατρός εντοπίστηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου στο δωμάτιο εφημερίας.

Ο Ο αναισθησιολόγος Ερρίκος Τσιαγκούρης είχε αναλάβει κανονικά τα καθήκοντά του και, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το προηγούμενο βράδυ συμμετείχε χωρίς να έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο πρόγραμμα λειτουργίας του νοσοκομείου.

Το πρωί, συνάδελφός του που προσήλθε για να τον αντικαταστήσει στην εφημερία τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του, πεσμένο δίπλα από το κρεβάτι. Παρά τις προσπάθειες, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η αρμόδια αστυνομική αρχή, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να προσδιοριστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Ο 48χρονος, ο οποίος ήταν πατέρας ενός οκτάχρονου παιδιού, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε γνωστά προβλήματα υγείας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συνθήκες εργασίας των γιατρών στο νοσοκομείο. Όπως επισήμανε, στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου υπηρετούσαν μόλις δύο αναισθησιολόγοι, γεγονός που, όπως υποστήριξε, επιβαρύνει σημαντικά το πρόγραμμα των εφημεριών.

Ο κ. Γιαννάκος έθεσε, παράλληλα, το ζήτημα της εργασιακής εξουθένωσης των υγειονομικών, σημειώνοντας ότι πρόκειται για έναν παράγοντα που δεν μπορεί να αγνοείται σε περιστατικά αιφνίδιων θανάτων, χωρίς ωστόσο να προδικάζεται η αιτία στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από τη ζωή ο 48χρονος γιατρός αναμένεται πλέον να αποσαφηνιστούν από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ