Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΕπίκαιραΑυτοί είναι οι νέοι βουλευτές που θέλει ο Κ. Μητσοτάκης να...

Αυτοί είναι οι νέοι βουλευτές που θέλει ο Κ. Μητσοτάκης να κάνει υπουργούς

Καιρίδης, Μαρκόπουλος, Καραγκούνης & Θεοχάρης είναι τα νέα πρόσωπα που θα βάλει στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός εφόσον η ΝΔ επικρατήσει στις επερχόμενες εκλογές

Σε σημαντικές αλλαγές είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ο πρωθυπουργός, αναφορικά με τα πρόσωπα που θα συνθέτουν το νέο υπουργικό συμβούλιο μετά τις εκλογές, εφόσον η ΝΔ επικρατήσει στην επερχόμενη διπλή εκλογική αναμέτρηση.

Υπάρχουν βουλευτές που έχουν να δώσουν πολλά αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν αξιοποιηθεί. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Καθημερινής της Κυριακής, Καιρίδης, Μαρκόπουλος, Καραγκούνης και Θεοχάρης είναι τέσσερις βουλευτές που χαρακτηρίζονται ως “αναδυόμενοι λοχαγοί” και θα αξιοποιηθούν από τον πρωθυπουργό.

Ο Κ. Μητσοτάκης αναγνωρίζει ότι έβαλαν και συνεχίζουν να βάζουν πλάτη και δίνουν συνεχώς μάχες στα τηλεοπτικά παράθυρα συγκροτώντας μια νέα ομάδα κρούσης.

Και οι τέσσερις νέοι βουλευτές που θα εκλεγούν στις πρώτες θέσεις στις εκλογές, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα υπουργοποιηθούν.

Η απόφαση αυτή φαίνεται πως είναι ειλημμένη και οφείλεται κατά κύριο λόγο στην δυσαρέσκεια που υπάρχει στο Μαξίμου έναντι υπουργών αλλά και βουλευτών οι οποίοι μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη είναι κυριολεκτικά εξαφανισμένοι από τα μίντια με αποτέλεσμα να μην στηρίζουν το έργο της κυβέρνησης. Η σιωπή τους μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκνευρίσει πολύ τον πρωθυπουργό.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ