Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΕπίκαιραΑγρίνιο: Αναδείχθηκε πλειοδότης για το κατάστημα στην παλαιά λαχαναγορά -Θα γίνει χώρος...

Αγρίνιο: Αναδείχθηκε πλειοδότης για το κατάστημα στην παλαιά λαχαναγορά -Θα γίνει χώρος εστίασης

Με το ποσό των 440 ευρώ ως μηνιαίο μίσθωμα, κατοχυρώθηκε στον πλειοδότη της δημοπρασίας εκμίσθωσης το διατηρητέο ακίνητο της Κοινότητας Αγρινίου, επί των οδών
Σκαλτσοδήμου και Κοραή στην παλαιά λαχαναγορά, συνολικού εμβαδού 329,45τ.μ..

Προβλέπεται λοιπόν να λειτουργήσει ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για επιχείρηση μαζικής εστίασης μερικής επεξεργασίας (καφετέρια-μπαρ-αναψυκτήριο) και επιχείρηση λιανικού εμπορίου – πρατήριο πώλησης έτοιμων φαγητών.

Να σημειωθεί οτι διενεργήθηκαν συνολικά  δύο δημοπρασίες . Η πρώτη στις 15 Φεβρουαρίου 2023 στην οποία κανείς από τους τρεις συμμετέχοντες δεν έγινε δεκτός λόγω έλλειψης δικαιολογητικών. Η δημοπρασία επαναλήφθηκε στις 28/2/2023 . Από τους δύο συμμετέχοντες δεκτός έγινε μόνο ένας οποίος αναδείχθηκε και πλειοδότης με προσφορά 440 ευρώ το μήνα.

Στο εν λόγω κτίριο υπάρχει ισόγειο κατάστημα εμβαδού 126,14 τμ., εξώστης με θέα στην πλατεία Δημάδη 115,25 τμ και χώρος υπογείου εμβαδού 88,06 τμ.

Τέλος να σημειωθεί ότι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγρινίου ενέκρινε τα πρακτικά της Επιτροπής για την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας. Επίσης ενέκρινε και τον φάκελο μίσθωσης του ακινήτου.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ