Αγρίνιο: Αρνητικά και τα μοριακά τεστ ανίχνευσης κορονοϊού των 34 αστυνομικών

Αρνητικά βγήκαν τελικά σήμερα, σύμφωνα και με ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας τα τεστ covid 19 που πραγματοποίησε ο Ε.Ο.Δ.Υ στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.

“Τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου και των 34 συναδέλφων μας, είναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ” αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει:

“Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την διαπόμπευση του αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α. Ακαρνανίας και για ορισμένους που έσπευσαν να διατυμπανίσουν ότι το 1/5 από το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής μας είναι θετικό στον covid – 19. Δεν υπάρχουν λόγια για να το εξηγήσει κάποιος, απλώς λυπούμαστε.

Η Ένωσή μας, συνεχίζει τον αγώνα για τον οποίο έχει ταχθεί, την υπεράσπιση των συναδέλφων μας, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά ότι οι αστυνομικοί της Διεύθυνσής μας, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για την αποφυγή της διασποράς τόσο ανάμεσα μας όσο και στην υπόλοιπη κοινωνία, συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο τους για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ε.Ο.Δ.Υ., για την άμεση ανταπόκρισή του, κάθε φορά που έχει κληθεί από την Ένωσή μας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *