Αγρίνιο: Χωρίς παρέλαση ο φετινός εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου -Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ο φετινός εορτασμός στο Αγρίνιο αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα δεν περιλαμβάνει παρελάσεις σύμφωνα και με τα έκτακτα  μέτρα που έχουν ληφθεί  για την αντιμετώπιση  του κινδύνου διασποράς  του κορονοϊού.

Παρ΄όλα αυτά ο δήμος Αγρινίου αναφέρει πως θα πραγματοποιηθεί Γενικός Σημαιοστολισμός Δημοσίων, Δημοτικών καταστημάτων και καταστημάτων Ν.Π. Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου και Οργανισμών από τις 8.00 το πρωί της 26ης μέχρι τη δύση του ήλιου της 28ης Οκτωβρίου 2020.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στο Αγρίνιο 

ΤΕΤΑΡΤΗ 28  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2020

09:15  Έπαρση της Σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη.

09.30  Πέρας προσέλευσης σημαιοφόρων και παραστατών, οι οποίοι θα παραταχθούν στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής και κατά μήκος της οδού Σπύρου και Ελένης Τσικνιά, στην πλατεία Ειρήνης και  μέχρι την πλατεία Μαρίας Δημάδη.

09:55 Πέρας προσέλευσης αντιπροσωπείας επισήμων στη Μητρόπολη.

10:00 Τέλεση επίσημης Δοξολογίας και εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από την κ. Μπρούτα Ελένη Φιλόλογο στο Γυμνάσιο Ματαράγκας.

10:30 Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από μικρή αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής και επισήμων στο μνημείο των Πεσόντων στην Πλατεία Μαρίας Δημάδη.

18:00 Υποστολή της σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη.

Παρακαλούνται να ρυθμίσουν:

  • Τα της δοξολογίας ο  Αιδεσιμολογιότατος Αρχιερατικός Επίτροπος
  • Τα της απόδοσης τιμών ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς.
  • Τα της Τάξης ο κ. Δ/ντής Αστυνομικής Δ/νσης Ακαρνανίας.
  • Τα της συμμετοχής των μαθητών κ.λ.π. οι Διευθυντές Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας.
  • Συντονιστές της παράταξης για τη Δοξολογία ορίζονται για την Α/θμια Εκπαίδευση ο εκπαιδευτικός  κ. Κουτσιαύτης Παναγιώτης, Γυμναστής του 20ου Δημοτικού Σχολείου και για την Β/θμια Εκπαίδευση οι εκπαιδευτικοί κ. Συράκος Παναγιώτης, Γυμναστής του 1ου Λυκείου και κ. Παπούτσης Αθανάσιος, Γυμναστής του 1ου Γυμνασίου Αγρινίου
  • Τελετάρχης ορίζεται ο  κ. Τσιάμης Χαράλαμπος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *