Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕπίκαιραΑγρίνιο: Ξεκινούν την Πέμπτη οι προβολές του θερινού κινηματογράφου «Ελληνίς» -Το πρόγραμμα

Αγρίνιο: Ξεκινούν την Πέμπτη οι προβολές του θερινού κινηματογράφου «Ελληνίς» -Το πρόγραμμα

Ξεκινούν την Πέμπτη οι προβολές του θερινού κινηματογράφου «Ελληνίς» στο Αγρίνιο, που φέτος συμπλήρωσε 71 χρόνια λειτουργίας.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου  Γιώργος Παπαναστασίου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου και η υπεύθυνη του Κινηματογράφου Χριστίνα Μπαλάσκα παρουσίασαν το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε τη Δευτέρα με αφορμή την έναρξη της θερινής κινηματογραφικής περιόδου.

Το πρόγραμμα φέτος είναι πλούσιο με ταινίες πρώτης προβολής, κλασικά αριστουργήματα της έβδομής τέχνης ενώ περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά καθώς και μουσικές συναυλίες.

Να σημειωθεί ότι ο θερινός κινηματογράφος θα λειτουργεί μέχρι και τον Οκτώβριο.

Επίσης ο Δήμαρχος Αγρινίου, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, ανακοίνωσε ότι παράλληλα με το πάρκο θα παραδοθεί και το κηποθέατρο για το οποίο οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σύντομα.

Από την πλευρά της η υπεύθυνη του κινηματογράφου Χριστίνα Μπαλάσκα ευχαρίστησε για την βοήθεια τον Δήμαρχο Αγρινίου και την Αντιδήμαρχο και τόνισε ότι και φέτος το πρόγραμμα ετοιμάστηκε με μεράκι και αγάπη για όλες τις ηλικίες.

“Έχουμε τη χαρά να έχουμε ένα από τους  ωραιότερους θερινούς κινηματογράφους, ο οποίος μάλιστα είναι σημείο αναφοράς για την πόλη του Αγρινίου” είπε η αντιδήμαρχος πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου ενώ ανέφερε πως και φέτος πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του κινηματογράφου «Ελληνίς» .

Μίλησε παράλληλα και για το πλούσιο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει ταινίες για μικρούς και μεγάλους, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες.

Το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου «Ελληνίς»:


.
# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ