Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, την Κυριακή 26 Μαρτίου, η ημερίδα με θέμα “Κατά λάθος; Από Λάθος; Είναι λάθος; Η λειτουργικότητα του λάθους στις επιστήμες, και στην ζωή” η οποία διοργανώθηκε από τα φροντιστήρια “Φροντιστήριο Αγωγή Μαρία Ποντίκα” , “bioΝΟΗΣΗ” και “εις τη ν” σε συνεργασία με την Czech Association.
Οι ομιλίες των εισηγητών της ημερίδας αποτέλεσαν μία ευκαιρία να εξερευνήσουμε την έμπνευση που προκύπτει από το λάθος. Μέσα από τις διαλέξεις και τις συζητήσεις, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν το ρόλο του λάθους στην καθημερινή ζωή και στον κόσμο της επιστήμης.
Οι συμμετέχοντες εστίασαν στο γεγονός ότι το λάθος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης και μπορεί να είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας.
Την εκδήλωση χρωμάτισε με τις αφηγήσεις του ο κύριος Λάκης Βανδαράκης.
Ευχαριστίες:
Οι διοργανωτές επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλους, όσους συμμετείχαν στην ημερίδα.
Επίσης ευχαριστούν θερμά τους εκλεκτούς εισηγητές της ημερίδας, κα. Κατερίνα Καλφοπούλου, κ. Χρήστο Τόλη, κ. Κώστα Στάθη, κ. Χριστόφορο Καραχρήστο καθώς και κ. Νάσο Ρέντζιο.
Τέλος ευχαριστούν τον Σύλλογο Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας “Δ.ΨΑΘΑΣ”, τον Παγκρήτιο Σύλλογο Νομού Αιτωλοακαρνανίας, τον Πανηπειρωτικό Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας, τον Καρβελά ΑΒΕΕ, τον Βασίλη Νικολέτα Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου, τα Οπτικά Κούτσικου – Optika Koutsikou, το Αρχοντικό της Λίμνης, το παστελάκι, την Biodetect και την Makerlab.
- Κάνε like στη σελίδα neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!