Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπίκαιρα«Αγρίνιο Μπορείς»: Διέγραψε την Μαργαρίτα Σερπάνου -Κατεβαίνει υποψήφια με το ψηφοδέλτιο Παπαναστασίου

«Αγρίνιο Μπορείς»: Διέγραψε την Μαργαρίτα Σερπάνου -Κατεβαίνει υποψήφια με το ψηφοδέλτιο Παπαναστασίου

Μετά από πρόσκληση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ», Παναγιώτη Καψάλη, προς τα μέλη της διεγράφη σήμερα από την δημοτική ομάδα η Μαργαρίτα Σερπάνου η οποία κατεβαίνει τελικά υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παπανασατασίου στο Δήμο Αγρινίου.

Μάλιστα η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της από τον κ. Παπαναστασίου ανακοινώθηκε σήμερα με αποτέλεσμα να κινηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από την δημοτική ομάδα «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ»  και να σταλεί επιστολή στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου με θέμα την ομόφωνη διαγραφή της δεδομένου οτι “έθεσε εαυτό εκτός δημοτικής ομάδας μη έχοντας το σθένος να προβεί με επιστολή της σε ανεξαρτητοποίησή της”.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής: 

“ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΘΕΜΑ: Διαγραφή της Δημοτικής συμβούλου του Δήμου Αγρινίου, Μαργαρίτας Σερπάνου, από τη

Δημοτική παράταξη «ΑΓΡΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ» κατά το άρθρο 66 & 5 του Ν. 3852/2010.

Μετά από πρόσκληση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ», Παναγιώτη

Καψάλη, προς τα μέλη της και λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 66 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 ως ισχύει

προχώρησε μετά από ενημέρωση από τον επικεφαλής, σε ομόφωνη απόφαση των παρόντων μελών της ως εξής:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ  την διαγραφή από την δημοτική ομάδα «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ» της Δημοτικής Συμβούλου, Μαργαρίτα Σερπάνου , διότι με τις ενέργειές της αυτοβούλως έθεσε εαυτό εκτός δημοτικής ομάδας μη έχοντας το σθένος να προβεί με επιστολή της σε ανεξαρτητοποίησή της.

Οι φήμες που διακινούνταν εδώ και πολύ καιρό τελικά επιβεβαιώθηκαν όταν πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της από άλλη παράταξη.

Διαγράφουμε και θέτουμε εκτός δημοτικής ομάδας την Μαργαρίτα Σερπάνου και της ευχόμαστε να επιτύχει στους νέους ρόλους της που ανοίγονται διάπλατα μπροστά της, στην πολιτική της καριέρα.

Από σήμερα 13/07/2023 και ώρα 13:00 θεωρείται ανεξάρτητο μέλος του δημοτικού συμβουλίου, μη ανήκοντα σε κάποια δημοτική παράταξη.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου οφείλει να ενημερώσει την διαγραφείσα Δημοτική Σύμβουλο και να προβεί σε όποιες ενέργειες απαιτούνται.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ,  ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ,  ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΑΜΑΛΙΑ, ΖΩΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΣ

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ