Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΑγρίνιο: O Γιώργος Κουρουμπλής στο ψηφοδέλτιο Παπαναστασίου

Αγρίνιο: O Γιώργος Κουρουμπλής στο ψηφοδέλτιο Παπαναστασίου

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιώργο Παπαναστασίου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα είναι ο Γιώργος Κουρουμπλής ο οποίος έκανε και σχετική ανακοίνωση:

«Δίνω τα χέρια με τον Γιώργο Παπαναστασίου και συστρατεύομαι στην προσπάθεια του  για μια ανθρώπινη πόλη.  Αποφάσισα  να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Δημάρχου αναγνωρίζοντας  το έργο που έχει γίνει. Μακριά από πολιτικές αγκυλώσεις και κομματικά στερεότυπα.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θέλει ανθρώπους καθαρούς, εργατικούς και αποτελεσματικούς. Πιστεύω ότι έχω αυτά  τα προσόντα και γι αυτό επέλεξα  να δώσω τον προσωπικό μου αγώνα με τον Γιώργο Παπαναστασίου.

Παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια την προσπάθεια που γίνεται για την  βελτίωση των αθλητικών υποδομών, των παιδικών σταθμών, την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης. Είμαι πατέρας δύο παιδιών και θέλω να ζουν σε μια σύγχρονη πόλη, να μπορούν να  χαίρονται  και να αθλούνται με ασφάλεια.

Τιμώ τον Γιώργο Παπαναστασίου για το  ήθος και την ακεραιότητά του. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να προσφέρω στον αγώνα για την καλή πορεία αυτού του τόπου».

 

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ