Αγρίνιο: Οδηγός εταιρείας μεταφοράς χρημάτων έπιασε δύο θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ

Δεν υπάρχει καμία λογική στην ενέργεια οδηγού γνωστής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων, το μεσημέρι του Σαββάτου σε γνωστό  σούπερ μάρκετ και πολυκατάστημα παιχνιδιών στο Αγρίνιο, ο οποίος αποφάσισε να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του σε θέση στάθμευσης ΑμεΑ και μάλιστα πιάνοντας δύο θέσεις.

Η φωτογραφία αναγνώστη που έφτασε στα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας  δείχνει πως ακόμα και στις θέσεις παρκαρίσματος, όχι μόνο στους δημόσιους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου, αλλά και στους ιδιωτικούς χώρους πάρκινγκ των σούπερ μάρκετ, επικρατεί η λογική του «δεν πειράζει» και «για λίγα λεπτά μόνο, δεν θα αργήσω».

Και φυσικά ο οδηγός του οχήματος δεν ενδιαφέρθηκε αν έρθει στη συνέχεια κάποιος που όντως θα χρειάζεται τον εν λόγω χώρο στάθμευσης γιατί πραγματικά θα έχει κάποιο πρόβλημα αναπηρίας.

Μάλιστα ο οδηγός του οχήματος της φωτογραφίας πάρκαρε πάνω σε δυο θέσεις ΑμεΑ  χωρίς να υπάρχει λογική εξήγηση γι΄αυτή του την ενέργεια!  Απέναντι του, όπως μας κατήγγειλε ο αναγνώστης, υπήρχαν αρκετές θέσεις κενές, αλλά με ήλιο!!

Έτσι ως φαίνεται  ο ίδιος επέλεξε να σταθμεύσει με αυτόν τον τρόπο, δείχνοντας μας την αδιαφορία και την έλλειψη σεβασμού στα άτομα με αναπηρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *