Αγρίνιο: Συγκίνηση στην τελετή λήξης μαθημάτων του κοινωνικού φροντιστηρίου

Παρουσία κόσμου πραγματοποιήθηκε η λήξη όλων των πνευματικών ευκαιριών της ενορίας Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, καθώς και η λήξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με Βυζαντινούς Ύμνους της Πεντηκοστής από τη χορωδία των Ιεροψαλτών μας και των μαθητών του τμήματος εκμάθησης Βυζαντινής Μουσικής. Στη συνέχεια, το μουσικό σχήμα από την εκμάθηση μπουζουκιού και κιθάρας της ενορίας μας, ως ζωντανή ορχήστρα, τραγούδησαν παραδοσιακά δημοτικά και επίκαιρα τραγούδια.

Προβλήθηκε βίντεο για τη δράση της ενορίας κατά τη περίοδο της καραντίνας του κορονοϊού, αλλά και της προσπάθειας να μην κλείσουν τα συσσίτια παρά τις δυσκολίες, ώστε οι 220 τρόφιμοι να μην εγκαταλειφθούν.  Στο τέλος βραβεύτηκαν οι 45 καθηγητές για την εθελοντική τους διδασκαλία και προσφορά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Με συγκίνηση ευχαρίστησε τους καθηγητές η μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου Σοφία Ζαρκανίτη εκπροσωπώντας τους 250 μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Κλείνοντας την εκδήλωση, ο αιδεσιμολογιώτατος π. Κωνσταντίνος Καντάνης ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες για το έργο τους, καθώς και τους δωρητές που στήριξαν τα συσσίτια τη κρίσιμη περίοδο που περάσαμε.

Οι καθηγητές που βραβεύτηκαν και προσέφεραν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *