Αγρίνιο: Σύναξη για λήξη μαθημάτων Κοινωνικού Φροντιστηρίου Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου και βράβευση εθελοντών καθηγητών [ΦΩΤΟ-VIDEO]

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019,μετά το πέρας της θείας λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου τελέστηκε εκδήλωση για τη λήξη των μαθημάτων του  Κοινωνικού Φροντιστηρίου Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης», για την περίοδο 2018-2019, αν και τα μαθήματα για τη Γ’ Λυκείου θα συνεχιστούν στο πνευματικό κέντρο της Ευαγγελίστριας μέχρι την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων. Και εφέτος 53 εθελοντές καθηγητές προσέφεραν δωρεάν τις γνώσεις τους στους πάνω από 380  μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Εκπροσωπώντας τους καθηγητές η φιλόλογος κα Κασσιανή Μπαλωμένου ενημέρωσε το πολυπληθές ακροατήριο του ναού για τον τρόπο λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου τη φετινή χρονιά και κατόπιν μαθήτρια της Γ’ Λυκείου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την πολύπλευρη ωφέλεια που έλαβε από το Κοινωνικό Φροντιστήριο ενώ ευχαρίστησε τους καθηγητές της για την προσφορά τους.

Η λατρευτική σύναξη έκλεισε με τη βράβευση των εθελοντών καθηγητών, οι οποίοι έλαβαν έπαινο και  βεβαίωση προσφοράς διδακτικού έργου από τον εφημέριο ιερέα Κωνσταντίνο Καντάνη που ευχήθηκε ευλογία στις οικογένειές τους καθώς και καλή επιτυχία στους μαθητές.

“Το Κοινωνικό Φροντιστήριο οφείλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που και  φέτος εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους  σε αυτό αλλά και όλους τους μαθητές για την άψογη διαγωγή τους και συμμετοχή τους στα μαθήματα. Επίσης, εκ μέρους όλων των καθηγητών και του συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου εκφράζουμε την ευχαριστία μας στην αντιδήμαρχο και αρμόδια σε θέματα παιδείας   κα Μαρία Σαλμά για την αρωγή της στην εύρυθμη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, τον αντιδήμαρχο κο Νικόλαο Γκρίζη για τη συμβολή του καθώς και τη διευθύντρια του 6ου Γυμνασίου κα Ελένη Αθανασιά για την αγαστή συνεργασία κατά τη διεξαγωγή  των μαθημάτων στις κτιριακές εγκαταστάσεις του σχολείου. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους  μαθητές μας καλή πρόοδο, επιτυχία στις εξετάσεις, και ιδιαίτερα στους μαθητές μας της Γ’ Λυκείου  δύναμη και πολλές επιτυχίες στις Πανελλήνιες” αναφέρει η ανακοίνωση.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *