Αγρίνιο – Θέρμο: «Σταματήστε τη συρρίκνωση της Τράπεζας Πειραιώς» λένε οι εργαζόμενοι

Με καθολική συμμετοχή των εργαζόμενων της Τράπεζας Πειραιώς στο Αγρίνιο, πραγματοποιήθηκε η στάση εργασίας της 2/6 και η παράσταση διαμαρτυρίας στο κατάστημα Θέρμου το οποίο επίκειται να κλείσει.

“Με τη μαζική στήριξη των τοπικών φορέων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των επιχειρηματιών και των πολιτών, οι εργαζόμενοι της Τράπεζας, διατράνωσαν την αντίθεσή τους απέναντι στην υποβάθμιση και το μαρασμό των τοπικών κοινωνιών και την απώλεια των θέσεων εργασίας των συναδέλφων μας που επί σειρά ετών εξυπηρετούν με ζήλο και επαγγελματισμό όλους τους πελάτες και ιδιαίτερα όσους δεν έχουν ψηφιακές δεξιότητες. Για πρώτη φορά, οι στάσεις εργασίας, οι παραστάσεις διαμαρτυρίας και η αντίδραση των τοπικών κοινωνιών, έχουν προκαλέσει σειρά πολιτικών αντιδράσεων που εκθέτουν τη Διοίκηση για τις επιλογές της” αναφέρει σε  ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς.

Και συνεχίζει:

“Ο Σύλλογός μας συνεχίζει τη σταυροφορία σε όλη την επικράτεια όπου επίκειται κλείσιμο καταστημάτων και δηλώνει σε κάθε κατεύθυνση ότι:

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας στην εργασία.

Αντιδρούμε στα συνεχή αποτυχημένα business plans που έχουν ως πρώτιστο στόχο την συνεχή συρρίκνωση του Δικτύου των καταστημάτων,  και την περαιτέρω απομείωση του αριθμού των εργαζομένων.

Στηρίζουμε την φωνή απόγνωσης των τοπικών κοινωνιών για ανοικτά τραπεζικά καταστήματα στην υπηρεσία των πολιτών, μικρών  και μεγάλων επιχειρήσεων και  κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.

Ο Αγώνας μας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *