Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΑγρίνιο: Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του γιατρού Θανάση Παπαπάνου

Αγρίνιο: Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του γιατρού Θανάση Παπαπάνου

Μεγάλο το σοκ και βαθιά η θλίψη στην κοινωνία του Αγρινίου για την απώλεια του γιατρού Θανάση Παπαπάνου που έφυγε σε ηλικία 62 ετών.

Ο γιατρός αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή  χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Η Κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 3/11 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αγρινίου στις ώρα 3:00 μμ.

Διοίκηση Νοσοκομείου Αγρινίου: Με την ευγένεια, το ήθος, την ανιδιοτέλεια, την ευγενική του προσέγγιση, προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Ιατρού Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του ιδρύματος.

“Η ξαφνική απώλεια του εξαίρετου συναδέλφου, φίλου και εξέχοντος επιστήμονα μας προκαλεί οδύνη καθώς υπηρέτησε κοντά μας κατά τις τελευταίες δεκαετίες προσφέροντας στους συνανθρώπους του το αγαθό της υγείας, προβάλλοντας πάντα την ανθρώπινη διάσταση της Ιατρικής.

Με την ευγένεια, το ήθος, την ανιδιοτέλεια, την ευγενική του προσέγγιση, προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες και γι’ αυτό θα μας μείνει αξέχαστος” αναφέρει η διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας: Yπηρέτησε ακούραστα επί δεκαετίες  με ήθος, συνέπεια και ανιδιοτέλεια

Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκε τον απρόσμενο θάνατο του Διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής του ΓΝ Αγρινίου, Αθανάσιου Παπαπάνου, και η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας.

“Ο εκλιπών υπηρέτησε ακούραστα επί δεκαετίες   με ήθος, συνέπεια και ανιδιοτέλεια, προσφέροντας πολύτιμο έργο και υπηρεσίες στο Νοσοκομείο μας και στους ασθενείς.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του” αναφέρει η Ένωση.

Γιώργος Παπαναστασίου: Ένας συνάνθρωπός μας, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία των συμπολιτών του, έφυγε σήμερα ξαφνικά

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του ιατρού Θανάση Παπαπάνου.

«Ένας συνάνθρωπός μας, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία των συμπολιτών του, έφυγε σήμερα ξαφνικά βυθίζοντας στην θλίψη όλους εμάς που τον γνωρίσαμε.  Είναι φτωχά τα λόγια για να περιγράψουν την οδύνη για τον χαμό του Θανάση Παπαπάνου.  Η σκέψη μας είναι  κοντά στην οικογένεια του στην οποία και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια» ανέφερε ο δήμαρχος Αγρινίου.

Κώστας Πιστιόλας: Είμαστε συγκλονισμένοι

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας. Ειδικότερα ο κ.Πιστιόλας αναφέρει:

«Είμαστε συγκλονισμένοι με τον αδόκητο χαμό του αγαπητού ιατρού και Διευθυντή της Ορθοπαιδικής Κλινικής Γ.Ν. Αγρινίου Θανάση Παπαπάνου, ο οποίος μαζί με τους συναδέλφους του, έδιναν καθημερινά μάχη για να λειτουργεί το Νοσοκομείο Αγρινίου και να υπάρχει Δημόσια Υγεία στην περιοχή.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του».

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ