Αγρίνιο: Υποψήφιοι τοποθέτησαν κάρτες ακόμα και σε πλάτανο!

Περίπου 10 ημέρες απομένουν για την διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών και σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι σε πολλά καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους γενικότερα υπάρχουν δεκάδες κάρτες υποψηφίων.

Φούρνοι, κομμωτήρια, μαγαζιά ένδυσης ακόμα και ψαράδικα έχουν μπει στο «στόχαστρο» των υποψηφίων. Συνήθως συναντά κανείς τις κάρτες σε κάποιο εμφανές σημείο και φυσικά ο άμοιρος ο καταστηματάρχης, μη θέλοντας να χαλάσει το χατίρι κανενός, δεδομένου ότι το πελατολόγιο του κάθε επαγγελματία δεν είναι κομματικό, συλλέγει υποψηφίους από όλους τους συνδυασμούς τόσο για την Περιφέρεια όσο και για το Δήμο. Και το παραπάνω ισχύει όχι μόνο για την Αιτωλοακαρνανία αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.

Φυσικά στο Δήμο Αγρινίου η όλη κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει!

Έχοντας λοιπόν εξαντλήσει ως φαίνεται συγγενείς, φίλους και γνωστούς αλλά και το μοίρασμα καρτών και φυλλαδίων στο κέντρο της πόλης, σε εισόδους πολυκατοικιών αλλά και στη λαϊκή αγορά ορισμένοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι «ανακάλυψαν» κάτι μοναδικό!!!

Κόλλησαν με συρραπτικό τις κάρτες τους σε έναν πλάτανο που βρίσκεται στην περιοχή της Πεταλούδας Αγρινίου ακριβώς δίπλα στην πιάτσα των ΤΑΞΙ.

«Ο πλάτανος των υποψηφίων» κατάφερε λοιπόν να συγκεντρώσει δεκάδες κάρτες στον κορμό του. «Οι περισσότεροι υποψήφιοι που περνούν από εδώ βάζουν και μια κάρτα» είπε στα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας ένας οδηγός ΤΑΞΙ. Μάλιστα στη φωτογραφία μπορεί κανείς να διακρίνει πως ορισμένοι υποψήφιοι δεν αρκέστηκαν στη μια κάρτα αλλά τοποθέτησαν περισσότερες.

Εξάλλου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η ημέρα της κάλπης πλησιάζει. Άραγε όταν έρθει η ώρα θα θυμηθούν να τις βγάλουν;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *