Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΑγρίνιο: Υποστήριξη 11 γιατρών στην παράταξή Καμμένου

Αγρίνιο: Υποστήριξη 11 γιατρών στην παράταξή Καμμένου

Εν όψει των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών νοιώθουμε την υποχρέωση να δηλώσουμε ότι θα υποστηρίξουμε την Παράταξη  ”Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία” με επικεφαλής τον κ. Σταύρο Καμμένο” αναφέρουν 11 γιατροί της περιοχής και σε ανακοίνωση τους, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο τύπου της παράταξης, εξηγούν τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να στηρίξουν τον Σταύρο Καμμένο στις εκλογές της Κυριακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – στήριξη των 11 γιατρών:

“ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

1) Γιατί είναι η μοναδική παράταξη που, αντιλαμβανόμενη την αναγκαιότητα της εποχής, ότι η διοίκηση του Δήμου απαιτεί ευρύτερες συνεργασίες και συγκλήσεις και την απαίτηση του προοδευτικού κόσμου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμπόρευση των δημοκρατικών δυνάμεων, κατέθεσε Δημόσια, κάλεσμα – πρόσκληση. Δυστυχώς κυριάρχησαν οι προσωπικές επιδιώξεις και δεν έλαβε απάντηση.

2) Γιατί είναι η παράταξη που διαθέτει όραμα για την πόλη και σχέδιο για να το υλοποιήσει. Σχέδιο για την ξεχασμένη Τριχωνίδα, τα ορεινά χωριά, το παρατημένο δασύλλιο του Αγ. Χριστοφόρου και το Πάρκο, τα εγκαταλελειμμένα δημόσια κτήρια,  κτλ, σχέδιο για να γίνει η πόλη μας υπόδειγμα βιώσιμης ανάπτυξης, πρότυπο πολιτιστικό και οικοτουριστικό κέντρο στη Δυτική Ελλάδα.

3)Γιατί στο απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν η παράταξη που επέλεξε τον δύσκολο δρόμο της δημιουργικής  αντιπολίτευσης, και όχι εκείνον του κατεδαφιστικού αρνητισμού. Ψήφιζε και στήριζε προτάσεις άλλων παρατάξεων όταν τις θεωρούσε δημιουργικές, κατήγγειλε ότι θεωρούσε επικίνδυνο, αλλά κατέθετε υλοποιούσε δικές της προτάσεις προκειμένω η πόλις μας να καταστεί αξιοβίωτη.

4) Γιατί είναι η παράταξη που διαθέτει το ηθικό πλεονέκτημα. Με ανθρώπους που σηματοδοτούν το καινούργιο, το άφθαρτο, το δημιουργικό, με όρεξη για δουλειά. Σε αντίθεση με αυτούς που διοίκησαν την πόλη, τώρα η παλαιότερα και που έχουν  την ευθύνη για την κατάντια της πόλης μας.

5) Γιατί η πόλη μας δεν αντέχει πια άλλη μία χαμένη τετραετία.

Σας ευχόμαστε καλό αγώνα και με την Νίκη.

 

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ -Μαιευτήρας Γυναικολόγος

ΚΑΨΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-Δερματολόγος

ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-Γενικός Ιατρός

ΜΑΡΖΙΓΙΕ ΜΙΣΕΛ- Γαστρεντερολόγος

ΜΠΙΣΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-Νευρολόγος

ΜΠΟΥΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ-Ουρολόγος

ΣΕΛΙΜΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-Μικροβιολόγος

ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-Ψυχίατρος

ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗΣ ΙΑΣΩΝ -Καρδιολόγος

ΣΟΥΚΗ ΕΛΕΝΗ-Μικροβιολόγος

ΨΕΙΜΑΔΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ -Ορθοπεδικός

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ