Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΕκδηλώσεις«Αιχμαλωτίζοντας την ομορφιά»: Έκθεση φωτογραφίας του Λ. Στούμπου στη «Διέξοδο»

«Αιχμαλωτίζοντας την ομορφιά»: Έκθεση φωτογραφίας του Λ. Στούμπου στη «Διέξοδο»

Το Σάββατο 8 Ιουνίου στις  9  το  βράδυ εγκαινιάζεται στο Ιστορικό Μουσείο «Διέξοδος» η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του  Λεωνίδα Στούμπου με εικόνες που «αιχμαλώτισε» η μικρή φωτογραφική του  μηχανή τσέπης τύπου Compact την προηγούμενη διετία,  πρωτίστως στο μαγευτικό τοπίο της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.

Το έργο του Λεωνίδα Στούμπου  θα παρουσιάσουν  ο καθηγητής φωτογραφίας και διδάκτωρ Σημειολογίας της Τέχνης   Πολυδεύκης Ασωνίτης καθώς και η διακεκριμένη φωτογράφος – ειδική γραμματέας της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Άντα Κάζαγλη ενώ για την προσωπικότητά του θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Η. Χαλαζιάς.

Η έκθεση, για την οποία δεν θα αποσταλούν ατομικές προσκλήσεις,  θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου και  θα  λειτουργεί σε καθημερινή βάση  (πλην Δευτέρας & Τρίτης) με ελεύθερη είσοδο από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 8 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  • Ο Λεωνίδας Στούμπος γεννήθηκε το 1954 στο Μεσολόγγι και έχει σπουδάσει Μουσική.
  • Είναι ερευνητής και δάκαλος της Ελληνικής Λαϊκής Μουσικής.
  • Έχει εργαστεί ως επαγγελματίας μουσικός στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Φωτογραφίζει ερασιτεχνικά από τη δεκαετία του ΄70.
  • Εκθέτει για πρώτη  φορά και οι  φωτογραφίες του  έχουν τραβηχτεί στο Μεσολόγγι την  τελευταία διετία  με μηχανή Compact  τσέπης.

 

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ