Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΑίσιο τέλος σε εξαφάνιση ηλικιωμένου με τη βοήθεια διασωστών της ΕΟΕΔ Μεσολογγίου

Αίσιο τέλος σε εξαφάνιση ηλικιωμένου με τη βοήθεια διασωστών της ΕΟΕΔ Μεσολογγίου

Αίσιο τέλος στην αγωνία, έπειτα από εξαφάνιση ηλικιωμένου στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, προσέφερε κλιμάκιο  του Σταθμού ετοιμότητας Αττικής της Ε.Ο.Ε.Δ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

Ο 85χρονος εξαφανίστηκε από το σπίτι του στο Περιστέρι και άρχισε να αναζητείται από τους οικείους του. Σε τηλεφωνική επικοινωνία στο κινητό του μονολογούσε: “Χάθηκα στο βουνό”.

Το αίτημα από τους οικείους για ανάληψη δράσης της ΕΟΕΔ στις έρευνες, σχεδίασε και υλοποίησε ο Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς και Διασώστης της Ε.Ο.Ε.Δ Νικόλαος Πατούλιας έπειτα από έγκριση του σχεδίου δράσης της Ομάδος από τον Πρόεδρο Διονύση Τσιρόγλου.

Περί ώρα 18.20 ο ηλικιωμένος εντοπίζεται στο Βόρειο Τομέα του “Ποίκιλον Όρους” επί δασικής οδού και σε απόσταση 18 χιλιομέτρων από την οικεία του. Η προσέγγιση έγινε στις 19.10 όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε σώος μαζί με τον γιο του.

Ο γιος του σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ομάδος Διονύση Τσιρόγλου ευχαρίστησε συγκινημένος για την άμεση προσφορά, ανταπόκριση και κινητοποίηση του Σταθμού ετοιμότητας της Ε.Ο.Ε.Δ η οποία ήταν καταλυτική λόγου του μεγάλου τομέα αστικός-δασικός και την προχωρημένη-επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του ηλικιωμένου πατέρα του.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ