Αίτημα προς το Δ.Σ.Αγρινίου: Να ονομαστούν οδοί ή πλατείες σε “Αγνώστου Ιατρού” & “Αγνώστου Νοσηλευτή”

Με Ανοιχτό Αίτημα-Πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου (δια του Δημάρχου κ.Γεώργιου Παπαναστασίου) και την αρμόδια επιτροπή ονοματοδοσίας, η Αρχαιολογική, Ιστορική, Λαογραφική Εταιρεία Θεστιέων,  με πρόεδρο τον  κ. Βασίλη Φουντούλη, προτείνει να δοθούν σε ορισμένες οδούς ή πλατείες στην επικράτεια του δήμου Αγρινίου ονόματα προς τιμήν ιατρών και νοσηλευτών.

 Αναλυτικά το αίτημα-πρόταση:

“Η εταιρεία μας με την αριθ.47/2020 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου,έχοντας την αίσθηση ότι συμμετέχει στο παλλαϊκό των καιρών μας αίσθημα,προτείνει το προφανές και κοινωνικά αυτονόητο,ομόφωνα,  στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου,να πάρει άμεση και πανηγυρική μάλιστα απόφαση ονοματοδοσίας κάποιων οδών ή πλατειών στην επικράτεια του δήμου σε:

“οδό Αγνώστου Ιατρού 2020”  και “οδό Aγνώστου  Νοσηλευτή 2020″

Εκτιμούμε ότι θα ‘ναι τούτο,πέραν των άλλων που ο Δήμος πραγματοποιεί ή το χειροκρότημα της βεράντας, ο ελάχιστος φόρος τιμής και ιδιαίτερα στήριξης στο χρέος που όλοι έχουμε απέναντι σ’αυτούς τους ήρωες πρόμαχους της υγείας και της κοινωνικής μας συνοχής σ’αυτόν τον άνισο πόλεμο που η χειμαζόμενη ανθρωπότητα αυτοθυσιαστικά διεξάγει για την ύπαρξή της.

Κι όσο αφορά στην πολιτεία,πιστεύουμε ότι έχει κατανοήσει το οφειλόμενο χρέος της και θα πράξει ανάλογα για το χώρο της υγείας και τους ανθρώπους της.

κ.Δήμαρχε’ επειδή γνωρίζουμε τις κοινωνικές σας ευαισθησίες,πιστεύουμε ότι θα κατανοήσετε την ηθική σημαντικότητα της πρότασής μας και θα νοηματοδοτήσετε,έτι παραπέρα τις αγωνίες του λαού μας με την πρότασή μας.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *