Αιτωλικό: Έλεγχοι της Τροχαίας απέτρεψαν τη διεξαγωγή αυτοσχέδιων αγώνων

Διενεργήθηκαν 102 τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς, κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, μη χρήση ζώνης και προστατευτικού κράνους

Αφαιρέθηκαν 11 άδειες ικανότητας οδήγησης, 8 άδειες κυκλοφορίας και 6 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας

Από τους αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, διενεργήθηκαν χθες το βράδυ, σε παράπλευρη οδό, της Ιόνιας Οδού, στο ύψος του Αιτωλικού, στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι για αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί διενήργησαν 102 τροχονομικούς ελέγχους και βεβαίωσαν 33 παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς, κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, μη χρήση ζώνης, μη χρήση προστατευτικού κράνους και για λοιπές τροχονομικές παραβιάσεις.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν από οδηγούς και οχήματα, 11 άδειες ικανότητας οδήγησης, 8 άδειες κυκλοφορίας και 6 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι για την αποτροπή αυτοσχέδιων θα συνεχιστούν για την διασφάλιση συνθηκών οδικής ασφάλειας και την προστασία των λοιπών χρηστών των οδών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *