Αιτωλοακαρνάνες φωτογράφοι διακρίθηκαν σε πανελλήνιο διαγωνισμό φωτογραφίας

Διάκριση Αιτωλοακαρνάνων φωτογράφων σε πανελλήνιο φωτογραφικό διαγωνισμό για τις περιοχές Natura

Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων με ιδιαίτερη χαρά, κάνει γνωστή, την διάκριση των Αιτωλοακαρνάνων Φωτογράφων κ. Ιωάννης Κασβίκης (Στέλεχος του Φ.Δ.),  κ. Σπύρος Γιολδάσης, κ. Νίκος Πατερέκας, κ. Γιώργος Ντέκας, στην  κατηγορία επαγγελματιών φωτογράφων, στον πρώτο πανελλήνιο φωτογραφικό διαγωνισμό «Click στη φύση» που διοργανώθηκε από το WWF Ελλάς σε συνεργασία με το Περιοδικό “Φωτογράφος” και έλαβε χώρα διαδικτυακά την Παρασκευή, 21/05/2021, στο πλαίσιο του έργου LIFE-IP 4 NATURA.

Στο διάστημα 17/2/2020 – 30/4/2021, υπεβλήθησαν 7.937 συμμετοχές από 1.071 επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους. Η Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Καλδή, αρχισυντάκτη του Περιοδικού Φωτογράφος, Ιάσονα Κάντα, Υπεύθυνο επικοινωνίας και κινητοποίησης του WWF Ελλάς και τους φωτογράφους Χρήστο Βλάχο, Λουκά Χαψή και Andrea Bonetti, επέλεξε προς βράβευση 20 συμμετοχές στην κατηγορία των επαγγελματιών φωτογράφων και 20 συμμετοχές στην κατηγορία των ερασιτεχνών φωτογράφων.

Για να δείτε τους νικητές πατήστε εδώ :

https://edozoume.gr/anakoinosi-nikiton-toy-1oy-fotografikoy-diagonismoy-click-sti-fysi/?fbclid=IwAR0DRl5OtT4t1D9MvwtdJI7u6WPTu8kKQCsYqbB3VS0yYA6-GDUOsLIFO0U

Για να δείτε την έκθεση με όλες τις φωτογραφίες πατήστε εδώ:

https://edozoume.gr/diagonismos-click-sti-fysi-deite-ti-3d-fotografiki-ekthesi-me-ta-erga-poy-diakrithikan/?fbclid=IwAR2lYcVm_gLaBbK5jJGHQNymBeu_OyAScYrmIyKXkMik-hInCeduJzmnOgs

Το Εθνικό Πάρκο Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου – Αιτωλικού είχε την τιμητική του λοιπόν καθώς μέσα από τις συμμετοχές αναδείχθηκε ο πλούτος αυτών των σημαντικών περιοχών Natura με τόσα σπάνια είδη πανίδας, χλωρίδας και ιδιαίτερης αισθητικής τοπίων που περιβάλλει την τοπική μας κοινωνία.

Οι περιοχές NATURA 2000 είναι η καρδιά της προστασίας της φύσης στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Δημιουργούν μια ασπίδα ζωής για απειλούμενα είδη και περιοχές υψηλής περιβαλλοντικής αξίας, φροντίζοντας παράλληλα για την απαραίτητη ισορροπία μεταξύ ανθρώπινων δραστηριοτήτων και προστασίας της φύσης. Μια ισορροπία που σήμερα έχουμε απόλυτη ανάγκη.

Ας συνεχίζουμε να προστατεύουμε μαζί το περιβάλλον και η φυσική ομορφιά του τόπου μας θα παραμένει πάντα τόσο ισχυρή και ψηλά στις κατηγορίες των φωτογραφικών και λοιπών βάθρων.

Συγχαρητήρια στους Φωτογράφους και ραντεβού του χρόνου!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *