Αιτωλοακαρνανία – Εκλογές ΤΕΕ: Το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών

Οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων Οργάνων Διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για την περίοδο 2019-2022 θα διεξαχθούν πανελλαδικά την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019.

Από τις εκλογές θα αναδειχθούν τα μέλη της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, τα αιρετά μέλη του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου μελών του ΤΕΕ και τα αιρετά μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου που εδρεύει στην Αθήνα.

Θα αναδειχθούν επίσης τα μέλη των Αντιπροσωπειών των 17 Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΕΕ και τα αιρετά μέλη των Πειθαρχικών Συμβουλίων, που εδρεύουν στην έδρα κάθε Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ.

Εκλογές και στην Αιτωλοακαρνανία

Το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών δημοσιοποίησε σήμερα ο πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος του ΤΕΕ Στ. Μπλέτσας. Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του ο κ. Μπλέτσας αναφέρει:

“Με ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά κοινοποιώ το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού “Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (Δ.Κ.Μ.) – Συνεργαζόμενοι”!Συνδυάζοντας την πείρα με το νεανικό δυναμισμό και τη γνώση με τις ρηξικέλευθες ιδέες είμαι βέβαιος πως θα πάμε το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας ακόμη ψηλότερα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *