Αξέχαστη μουσική βραδιά στο Αγρίνιο για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ

Ο αύλειος χώρος των π. Αποθηκών Παπαστράτου στο Αγρίνιο εχθές, πλημμύρισε από ανθρώπινα συναισθήματα και μουσικές νότες  με τη συναυλία που διοργάνωσε η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου «Η Αγάπη  ενώνει» με την ερμηνεύτρια Άννα Κατσούλη  και το μουσικό σύνολο «Ηχαγωγός», στα πλαίσια της επετειακής λειτουργίας των 20 χρόνων της.

Η Άννα Κατσούλη με την αέρινη παρουσία της  ταξίδεψε το πολυπληθές κοινό, αφιερώνοντας τη φιλανθρωπική εκδήλωση στο δικό της «Παναγιώτη Διώτη», ο οποίος μας έβλεπε από ψηλά και χαιρόταν όπως είπε και η ίδια για το σκοπό που γίνεται η συναυλία.

Η οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ και όλος ο κόσμος απόλαυσε  και ενώθηκε μουσικά με την πραγματικά αξιόλογη ερμηνεία της Άννας Κατσούλη και του μουσικού συνόλου «Ηχαγωγός».

Η Πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά για την Άννα ότι είναι ένας «κρυμμένος θησαυρός», που μας τραγούδησε για την Αγάπη και τη Ζωή, στηρίζοντας τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που έχουμε να πούμε στην Άννα και  το μουσικό  σύνολο «Ηχαγωγός».

Η  ΤΔΕ  ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, στηρίζοντας έτσι τα «βήματα ζωής» των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *