Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαΑνακηρύχθηκαν οι πέντε αδειούχοι των τηλεοπτικών σταθμών

Ανακηρύχθηκαν οι πέντε αδειούχοι των τηλεοπτικών σταθμών

Ιστορική στιγμή για τα τηλεοπτικά πράγματα της χώρας, χαρακτήρισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς τη σημερινή απόφαση του ΕΣΡ, που ανακηρύσσει οριστικά τους πέντε αδειούχους των τηλεοπτικών σταθμών.

Στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την τηλεοπτική κάλυψη περιοχών της χώρας που έως σήμερα δεν είχαν σήμα στα ελληνικά κανάλια, ο κ. Παππάς μίλησε για μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή, καθώς η δημοσίευση της απόφασης αυτής του ΕΣΡ σημαίνει ότι από αύριο οι αδειούχοι υποχρεούνται να καταβάλλουν τα τιμήματα για τις άδειες για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο αρμόδιος υπουργός, καταφέρθηκε εναντίον όσων προσεγγίζουν με μηδενιστικό τρόπο το γεγονός, στο επίπεδο «τί είχαμε, τί χάσαμε και πάλι τα ίδια είναι», επισημαίνοντας πως δεν είναι «καθόλου τα ίδια».

Όπως είπε χαρακτηριστικά «Την Πολιτεία την είχαν πατήσει στο σβέρκο, την είχαν βρει αδύναμη και της πήραν και τις άδειες περιεχομένου και με τον διαγωνισμό- παρωδία και το δίκτυο». Αντιπαρέβαλλε δε ότι τώρα η Πολιτεία επανακάμπτει με την αυτοπεποίθηση μιας Πολιτείας, που πατάει στα πόδια της και «όπως δίνει τις άδειες έτσι μπορεί και να τις «ανακαλεί”. «Δεν την πάτησαν στον σβέρκο να πάρουν τις άδειες κληρονομικώ δικαίω» υπογράμμισε ο κ. Παππάς, προσθέτοντας πως αυτή είναι η μεγάλη τομή κι είναι κάτι που καταγράφεται και πιστώνεται αυτή η κυβέρνηση.

Οι δικαιούχοι των αδειών:

Σύμφωνα με τη δημοσίευση του κ. Παππά, οι δικαιούχοι των αδειών είναι οι ακόλουθοι:

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΉΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
  • ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  • ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑ
  • ANTENNA TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  • ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ