Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΑναστάτωση στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για τον γιατρό που συνελήφθη για υπεξαίρεση...

Αναστάτωση στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για τον γιατρό που συνελήφθη για υπεξαίρεση φαρμάκων

Σε σύλληψη ενός 60χρονου γιατρού προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές μετά την έρευνα που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητό του.

Η σύλληψη του γιατρού, ο οποίος μάλιστα είναι ιδιαίτερα γνωστός στο Μεσολόγγι,  πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μεσολογγίου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο όχημα του, χάπια και σκευάσματα καθώς και σφραγίδα του νοσοκομείου και νοσοκομειακό υλικό.

Και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο αναστάτωση επικρατεί στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, μετά και το εν λόγω περιστατικό ενώ από την πλευρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Πάνος  Παπαδόπουλος διέταξε κατεπείγουσα ΕΔΕ τονίζοντας ότι  «παράλληλα και σε συνδυασμό με τις διαπιστώσεις της αστυνομικής και εισαγγελικής έρευνας και όσων προκύψουν προχωράμε σε κατεπείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) για την διαπίστωση τυχόν πειθαρχικών παραπτωμάτων στον συγκεκριμένο γιατρό.

Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος βαρύνεται με την κατηγορία της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία και παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο γιατρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται και το ενδεχόμενο να εμπλέκεται σε κύκλωμα παράνομης συνταγογράφησης ναρκωτικών.

Αναλυτικά η δήλωση του Πάνου  Παπαδόπουλου στο θέμα:

«Παρακολουθούμε από κοντά την δυσάρεστη εξέλιξη αναφορικά με την σύλληψη ιατρού της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας.

Θέλουμε να επισημάνουμε ευθύς εξ αρχής ότι τυχόν μεμονωμένα περιστατικά δεν μπορούν να αμαυρώσουν την θετική και καλή εικόνα που εκπέμπει το Νοσοκομείο μας στους πολίτες και την τοπική κοινωνία.

Ως εκ τούτου εμείς παράλληλα και σε συνδυασμό με τις διαπιστώσεις της αστυνομικής και εισαγγελικής έρευνας και όσων προκύψουν προχωράμε σε κατεπείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) για την διαπίστωση τυχόν πειθαρχικών παραπτωμάτων στον συγκεκριμένο γιατρό.

Ταυτόχρονα θα επιβληθούν οι όποιες κυρώσεις προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις (Υπαλληλικός , Ιατρικός κώδικας) .

Δηλώνουμε δε προς κάθε κατεύθυνση ότι ΟΛΑ θα έρθουν στο φως , δεν θα μείνει τίποτε στο σκοτάδι.»

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ