Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Άγγιξε» τα αστέρια ο Αντώνης Μπουρδούνης (ΦΩΤΟ)

«Άγγιξε» τα αστέρια ο Αντώνης Μπουρδούνης (ΦΩΤΟ)

Βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που συγκινούν με το μεγαλείο της ψυχικής τους δύναμης και τη θέληση τους να φτάσουν ψηλά και να «αγγίξουν» τα αστέρια… Φυσικά αναπηρία δεν σημαίνει ανικανότητα και ας ακούγεται σαν κοινοτυπία. Ένας λοιπόν από αυτούς τους ανθρώπους είναι και ο  Αντώνης Μπουρδούνης  που κατάφερε να κατακτήσει με πολλή δουλεία και θέληση, την προεδρία της Α.Ε. Μακρυνειακός έστω και πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Η ενασχόληση με τα αθλητικά δρώμενα ήταν κάτι που τον έκανε να χαμογελά και να ελπίζει πως το παράδειγμα του, θα το ακολουθήσουν και άλλοι.

Εξάλλου το γνωρίζει και ο ίδιος ότι αναπηρία δεν είναι η βλάβη που έχει υποστεί κάποιος ή το κινητικό του έλλειμμα. Την αναπηρία τη δημιουργεί το μη προσβάσιμο περιβάλλον, το περιβάλλον που δεν δίνει τις ίδιες δυνατότητες σε όλους τους ανθρώπους.

Έτσι εδώ και  ένα χρόνο περίπου που ο Αντώνης έχει τα ηνία της ομάδας, η Α.Ε. Μακρυνειακός κατάφερε το καλύτερο δυνατό και φυσικά η ομάδα πλέον «αναγεννήθηκε» και αγναντεύει το μέλλον με δύναμη & αποφασιστικότητα.

Γι’  αυτό άλλωστε ο Αντώνης Μπουρδούνης στην πρόσφατη γιορτή για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, σε μια ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή, βραβεύτηκε για το έργο που προσέφερε και τη θέληση που τον διακατέχει και τον οδηγεί στο να ξεπερνάει όλα τα εμπόδια και παρέλαβε το βραβείο από τον  προπονητή του Παναιτωλικού Τραϊανό Δέλλα.

Για τους «μαχητές της ζωής» που κοιτούν ψηλά και παλεύουν με όλο τους το «είναι», όπως και ο Αντώνης, τα πάντα μπορούν να κατακτηθούν. Αρκεί μονάχα να το πιστέψουν.

Και  η δύναμη της πίστης του προέδρου του Μακρυνειακού φαίνεται και από τις δηλώσεις που έκανε παραλαμβάνοντας το βραβείο: «Ευχαριστώ για την τιμή όπου μου έκανε η ΕΠΣ Αιτωλ/νίας να με βραβεύσει για την προσφορά μου στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο το βραβείο αυτό το αφιερώνω σε όλα τα παιδιά με αναπηρία στο χωριό μου την κάτω Μακρυνού στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και στους χορηγούς και σε όλους εσάς όπου μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω το έργο μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αντώνης Μπουρδούνης
Ο Αντώνης Μπουρδούνης παραλαμβάνει το βραβείο από τον προπονητή του Παναιτωλικού Τραϊανό Δέλλα
Αντώνης Μπουρδούνης
Το βραβείο του Αντώνη Μπουρδούνη για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Α.Ε. Μακρυνειακός
Ο Αντώνης με την ομάδα Α.Ε. Μακρυνειακός
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ