Ανοιχτό Κάλεσμα Φωτογραφίας: Βόλτα στην Κλείσοβα

Φωτογράφισε την άγρια φύση, τα σπάνια πουλιά, τους μαγευτικούς ορίζοντες, τις ξέγνοιαστες στιγμές και τους υγροβιότοπους της Αν. Κλείσοβας (δρόμος για παρατηρητήριο) κι έλα παρέα να αναδείξουμε και να προστατεύσουμε την λιμνοθάλασσά μας.

Στα πλαίσια της εκστρατείας ευαισθητοποίησης Βόλτα στην Κλείσοβα το Messolonghi by Locals σας προσκαλεί να κάνετε μία βόλτα στον δρόμο για το Παρατηρητήριο, να τον φωτογραφίσετε μέσα από την δική σας ματιά και να γίνετε μέρος της δράσης για τη βελτίωση και την ανάδειξή του.
Οι φωτογραφίες, θα εκτεθούν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού σε μια υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας, θέλουμε να αποτυπώνουν τη δική σας μοναδική οπτική για τον δρόμο για το Παρατηρητήριο.

Ο δρόμος για το Παρατηρητήριο είναι μια διαδρομή που ξεκινά λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και μπορούμε όλοι και όλες εύκολα να την ακολουθήσουμε με ποδήλατο ή με τα πόδια.

Παρά την σπάνια ομορφιά και την πλούσια βιοποικιλότητα του, ο δρόμος για χρόνια παραμένει ένα ξεχασμένο σημείο στον χάρτη. Τους τελευταίους μήνες, μέσα από ενέργειες καθαρισμού αλλά και προβολής του δρόμου, η επισκεψιμότητα αυξάνεται και ο δρόμος σταδιακά γεμίζει ζωή με μικρούς και μεγάλους.

Με τη συμμετοχή σας στην έκθεση φωτογραφίας συμβάλλετε κι εσείς ενεργά στο να διαδοθεί η ανάγκη για ακόμα μεγαλύτερη εξυγίανση και προστασία του δρόμου.
Στείλτε μας 1 φωτογραφία μέχρι τις 15 Ιουνίου στο email: kleisova@messolonghibylocals.com.
Μην διστάσεις να μας ρωτήσεις ο,τι επιθυμείς σχετικά με το ανοιχτό κάλεσμα.

Οι φωτογραφίες χρειάζεται να έχουν:
όνομα φωτογράφου,
τίτλο φωτογραφίας,
σύντομο επεξηγηματικό κείμενο (προαιρετικά)

Αποστολή στο email: kleisova@messolonghibylocals.com

*Αν δημοσιεύσεις φωτογραφία σου από την διαδρομή για το Παρατηρητήριο της Κλείσοβας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις το χάσταγκ: #ΒΟΛΤΑΚΛΕΙΣΟΒΑ #VOLTAKLEISOVA

Ας αναδείξουμε και προστατέψουμε παρέα την λιμνοθάλασσα μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *