Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαΣτο Αργυρό Πηγάδι Θέρμου συνεδρίασε το ΔΣ της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ...

Στο Αργυρό Πηγάδι Θέρμου συνεδρίασε το ΔΣ της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδος

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το φετινό ετήσιο συνέδριο της ‘Ενωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδος, καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Τις αποφάσεις αυτές έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης, που συνεδρίασε στο Αργυρό Πηγάδι του δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης, «κατά την διάρκεια των εργασιών του διοικητικού συμβουλίου, αποφασίστηκε η προώθηση νομοθετικής πρωτοβουλίας στο υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου το σύνολο των δημοτικών ραδιοσταθμών να λειτουργεί υπό το ίδιο νομικό καθεστώς, ως δημοτικές επιχειρήσεις ειδικού σκοπού ραδιοφωνίας, τηλεόρασης».

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, «το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε στο Αργυρό Πηγάδι Αιτωλοακαρνανίας, ύστερα από πρόσκληση του δήμου Θέρμου και του συλλόγου Αργυροπηγαδιτών Τριχωνίδας, τιμώντας τους ορεινούς δήμους και την προσπάθεια που καταβάλουν για την διατήρηση κι ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς των ορεινών χωριών, μέσα από έργα και συνέργειες που αναπτύσσουν με τους τοπικούς συλλόγους».

Τέλος, η Ένωση «για τη φιλοξενία εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον δήμο Θέρμου, στο δημοτικό συμβούλιο, στον δήμαρχο, Σπύρο Κωνσταντάρα και στην αντιδήμαρχο, Γιάννα Καλημέρη, καθώς και στα μέλη του συλλόγου Αργυροπηγαδιτών Τριχωνίδας»

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ