Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΑρνητικό κλίμα από την επίσκεψη Βασίλη Κικίλια στο Αγρίνιο

Αρνητικό κλίμα από την επίσκεψη Βασίλη Κικίλια στο Αγρίνιο

Ο Βασίλης Κικίλιας τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και βουλευτής A` Αθηνών της ΝΔ επισκέφτηκε το Αγρίνιο εχθές στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ως υπεύθυνος της επιτροπής του εκλογικού αγώνα του κόμματος στη Δυτική Ελλάδα.

Εξάλλου η εντολή έχει δοθεί από τα κεντρικά του κόμματος. Όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας οφείλουν να είναι έτοιμα για παν ενδεχόμενο, οι εκλογές ίσως πλησιάζουν… Και φυσικά τα πρωτοκλασάτα ονόματα της ΝΔ οφείλουν να «φέρουν» πίσω στο κόμμα τους δυσαρεστημένους και πικραμένους ψηφοφόρους. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε οι εξορμήσεις στην περιφέρεια κρίνονται κάτι παραπάνω από απαραίτητες.

Σε αυτή του λοιπόν την εξόρμηση στο Αγρίνιο ο Βασίλης Κικίλιας όχι μόνο δεν προσέγγισε τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους αλλά δημιούργησε και ένα αρνητικό κλίμα δεδομένου ότι “έστησε” σχεδόν μία ώρα και στελέχη του κόμματος  (ορισμένοι μάλιστα έφυγαν δυσαρεστημένοι) αλλά και δημοσιογράφους. Οι τελευταίοι μάλιστα αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας όπου και θα γινόταν η προγραμματισμένη συνάντηση του Βασίλη Κικίλια με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Μια συνάντηση που δεν έγινε ποτέ!! Αυτό φυσικά Θα πρέπει να προβληματίσει τα στελέχη του κόμματος τόσο τοπικά όσο και σε κεντρικό επίπεδο δεδομένου ότι το μήνυμα και οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας δεν κατάφεραν να φτάσουν ως τους δημοσιογράφους άρα και ως τους Αγρινιώτες…

Όλο αυτό βέβαια μου θύμισε λιγάκι κάτι από Μαρία Αντουανέτα που είχε πει για το λαό αν δεν έχει ψωμί ας φάει κέικ έτσι και με την επίσκεψη του Βασίλη Κικίλια αν οι δημοσιογράφοι δεν έχουν τις δηλώσεις του ας «παίξουν» άλλες δηλώσεις… Το ίδιο είναι βρε αδερφέ!!!!

Σημείωση: Μέχρι και το Δήμαρχο έστησε ο Κικίλιας αφού η προγραμματισμένη συνάντηση στο δημαρχείο ήταν στις 6 αλλά τελικά μεταφέρθηκε στις 7!!!

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ