Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΧειμερινή εκδρομή προσκόπων Αγρινίου στο γραφικό Βέρμιο Ημαθίας

Χειμερινή εκδρομή προσκόπων Αγρινίου στο γραφικό Βέρμιο Ημαθίας

Στο καταπράσινο και γραφικό Βέρμιο Ημαθίας το προσκοπικό κέντρο της Καστανιάς και την πόλη της Βέροιας πραγματοποιήθηκε φέτος με επιτυχία η χειμερινή Μεγάλη Δράση Υπαίθρου της 1ης Κοινότητας Ανιχνευτών Αγρινίου μαζί με τις κοινότητες της Βέροιας από 5 έως 7 Ιανουαρίου 2020.

Στο ξεχωριστό αυτό, για τις φυσικές του ομορφιές, τοπίο, οι Ανιχνευτές και οι βαθμοφόροι από τις κοινότητες Αγρινίου και Βέροιας πραγματοποίησαν μια σειρά από πλούσιες δράσεις και εξορμήσεις, απόλαυσαν τις περιηγήσεις στα στενά της παλιάς πόλης της Βέροιας με τις αμέτρητες εκκλησίες , την εβραϊκή συνοικία το τζαμί αλλά και την διαδρομή στο μαγευτικό τοπίο από το προσκοπικό κέντρο μέχρι τη  κορυφή Ραντάρ με αρκετό χιόνι να πέφτει , νιώθοντας  το μοναδικό  συναίσθημα όταν κατακτάς βουνοκορφή.

Στο τέλος της ημέρας ερχόταν η αποζημίωση τους ,οι κοινές εμπειρίες  ,με συζητήσεις και αληθινά χαμόγελα, γύρω από το τζάκι του κατασκηνωτικού κέντρου «ζωντάνευε» πάλι τις εικόνες που είχαν  εισπράξει κατά την διάρκεια της ημέρας .

Η χειμερινή  Δράση αυτή όπως και κάθε προσκοπική δράση στην ύπαιθρο αφήνει στον κάθε συμμετέχοντα όλες αυτές τις πολύτιμες αναμνήσεις που θα δώσουν δύναμη και κουράγιο να αντέξουν την φόρτιση της έντονης καθημερινότητας που ο καθένας από εμάς βιώνει .

«Το να ανήκεις στην κοινότητα του Αγρινίου με τους εφήβους προσκόπους σε γεμίζει με ένα συναίσθημα υπερηφάνειας και τους ευχόμαστε πάντα όλο και πιο ψηλά ανεβάσματα» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ