Χριστίνα Σταρακά: «Να μεγαλώσουμε όλοι μαζί το Αγρίνιο»

Το σποτ με το μήνυμα της Χριστίνας Σταρακά για τον δεύτερο γύρο των εκλογών δόθηκε στη δημοσιότητα και αναρτήθηκε στην σελίδα της υποψηφίας δημάρχου στο facebook.

Η Χριστίνα Σταρακά στο μήνυμα  της  αναφέρεται στη δυνατή εντολή που έδωσαν οι πολίτες στο συνδυασμό της, προκειμένου να διεκδικήσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών το Δήμο Αγρινίου. Η υποψήφια  Δήμαρχος Αγρινίου χαρακτηρίζει πρωτόγνωρη την προεκλογική διαδικασία και την επαφή που είχε με τους πολίτες στις γειτονίες και στα χωριά του δήμου σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η πολιτική δεν έχει κανένα νόημα αν δεν μιλάμε με τους πολίτες».

Η υποψήφια δήμαρχος μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι μεγαλύτερη σημασία από το πρόσωπο που θα επιλέξουν οι πολίτες για Δήμαρχο, έχει, το τι θέλουν από την επόμενη Δημοτική Αρχή και κυρίως ποια πόλη θέλουμε να δημιουργήσουμε για τα παιδιά μας.

Παρουσιάζοντας το στίγμα της για την διοίκηση του Δήμου Αγρινίου ενδεικτικά σημειώνει : « Αυτό που θέλω να αλλάξει είναι οι υποσχέσεις να γίνονται πράξεις και τα σχέδια να υλοποιούνται».

Αγρίνιο Μπορείς

Την Κυριακή, τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των Δημοτικών εκλογών, μου δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσω τη Δημαρχία της πόλης μας.Σε λίγες ημέρες καλείστε να αποφασίσετε για τον επόμενο Δήμαρχο Αγρινίου.Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι δεν έχω εγκαταλείψει κανέναν αγώνα και δεν θα το κάνω τώρα. Έχουμε μια κοινή θέληση όλοι μας.Να δούμε το Αγρίνιο να μεγαλώνει.Θέλω να μου δώσετε την ευκαιρία να το μεγαλώσουμε μαζί. #Agrinio_MporeisΧριστίνα Σταρακά Χριστίνα Σταρακά-Α Χριστίνα Σταρακά-Β

Publiée par Χριστίνα Σταρακά sur Mardi 28 mai 2019

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *