Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΧριστίνα Σταρακά: «Οι εργαζόμενοι στον Δήμο πρέπει να έχουν λόγο και ρόλο...

Χριστίνα Σταρακά: «Οι εργαζόμενοι στον Δήμο πρέπει να έχουν λόγο και ρόλο και να εκφράζονται δημιουργικά και δημοκρατικά»

Η διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα των δημοτικών υπηρεσιών, οι κτιριακές εγκαταστάσεις, η πρόσληψη προσωπικού και ο οργανισμός εσωτερικής υπηρεσίας ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά με τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Αιτωλοακαρνανίας, σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα κατανόησης και συνεργασίας με γόνιμο διάλογο πάνω σε θέματα που αφορούν στην οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου και την Αυτοδιοίκηση συνολικότερα. Η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου παρατήρησε πως οι εργαζόμενοι στον Δήμο πρέπει να έχουν λόγο και ρόλο και να εκφράζονται δημιουργικά και δημοκρατικά μακριά από προεκλογικές πιέσεις.

Η Χριστίνα Σταρακά είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει αναλυτικά τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» για την διοικητική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου, ενώ στα περισσότερα ζητήματα που έθεσε ο σύλλογος εργαζομένων υπήρξε ταύτιση απόψεων.

«Ο Δήμος έχει έμπειρο και ικανό προσωπικό, το οποίο η αυριανή δημοτική αρχή θα αξιοποιήσει βασιζόμενη στις αρχές της ισότητας, της ισονομίας και της εργασιακής ειρήνης. Θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας με τους εργαζόμενους συμμάχους και συνεργάτες, για έναν Δήμο λειτουργικό, σύγχρονο και αποτελεσματικό, υπηρέτη των κατοίκων του και των αναγκών των», δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου, προσθέτοντας ότι «χρειάζεται ένα νέο μοντέλο οργάνωσης του Δήμου και μια νέα φιλοσοφία διοίκησης και οικονομικής διαχείρισης».

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ