Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑθλητικάΔεύτερη στο Πανελλήνιο η παιδική ομάδα κανόε-καγιάκ του Ν.Ο. Μεσολογγίου

Δεύτερη στο Πανελλήνιο η παιδική ομάδα κανόε-καγιάκ του Ν.Ο. Μεσολογγίου

Άκρως επιτυχημένη και εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της παιδικής ομάδας κανόε-καγιάκ του Ν.Ο. Μεσολογγίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιουλίου 2022, στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Οι 11 μικροί αθλητές κατετάγησαν δεύτεροι στο Πανελλήνιο, κερδίζοντας  3 χρυσά, 9 ασημένια και 3 ζάλκινα μετάλλια.

Η 11μελή ομάδα ανταγωνίστηκε σωματεία με πολλαπλάσιους αθλητές και κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη και υψηλότερη θέση μεταξύ των ναυταθλητικών σωματείων για τον ΝΟΜεσολογγίου στο άθλημα του canoe kayak sprint από το 2005 (έτος ίδρυσης του τμήματος).

Οι μικροί αθλητές έδειξαν τη δυναμική τους και τη δίψα τους για διακρίσεις από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Μεγάλων Αποστάσεων τον Απρίλιο στο Αιτωλικό όπου στέφτηκαν πρωταθλητές Ελλάδος.

Πρέπει να τονισθεί ότι οι προπονήσεις του κανόε-καγιάκ γίνονται όλο το χρόνο στη Κλείσοβα ή στο γυμναστήριο μας και τα αποτελέσματα αυτά προέκυψαν ύστερα από σκληρή και μεθοδική δουλειά των παιδιών και του προπονητή τους.

Την ομάδα αποτελούσαν οι παρακάτω αθλητές: Ντέκα Χρύσα 9 ετών, Καραπάνου Δήμητρα 11, Ντέκα Ειρήνη 13, Γρηγοράκη Δάφνη 14, Φαρμάκη Σταυρούλα 13,Καλαβρουζιώτης Γεώργιος 11, Καλαβρουζιώτης Ιωάννης 13, Καλαβρυζιώτης Νίκος 11, Λυμπερόπουλος Θεόδωρος 14, Τσακαλίδης Χρήστος 13 και Χελιδονιώτης Ξενοφώντας 13 ετών.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι το canoe kayak flat water  είναι το ιδανικότερο  άθλημα για τη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, στον προπονητή τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο και στους γονείς τους.

Επόμενο ναυταθλητικό ραντεβού στις 4-5 Αυγούστου, στο λιμάνι Μεσολογγίου όπου θα φιλοξενήσουμε τα 30 σκάφη της 32ης Ιστιοπλοϊκής ρεγκάτας  Ιονίου (Δ.Ι.Ε.Ι 2022), με συμμετοχή τριών ιστιοπλόων μας.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ