Διανομή τροφίμων και ειδών καθημερινής χρήσης σε Αγρίνιο και Ναύπακτο

Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους δικαιούχους ότι, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και οι εταίροι της Δήμος Αγρινίου και Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας θα προχωρήσουν σε διανομή ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής (Β.Υ.Σ) (βρεφικές πάνες, καθαριστικό γενικής χρήσης, μωρομάντηλα, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων) στους δικαιούχους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Η διανομή θα γίνει από την Δευτέρα 21 έως και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 από τον Δήμο Αγρινίου μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αγρινίου (οδός Βλαχοπούλου αρ.13) κατά τις ώρες 09.00 -14.00. Επίσης την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 – κατά τις ίδιες ώρες- θα γίνει διανομή και από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αγρινίου.

Εξάλλου, η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και ο εταίρος της Δήμος Ναυπακτίας, θα πραγματοποιήσουν αναδιανομή τροφίμων στους δικαιούχους – ωφελούμενους του ΤΕΒΑ την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019.

Συγκριμένα, θα γίνει αναδιανομή ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής (Β.Υ.Σ) (βρεφικές πάνες, καθαριστικό γενικής χρήσης, μωρομάντηλα, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων) καθώς και ειδών παντοπωλείου (φασόλια, φακές, ρύζι, μακαρόνια, ζάχαρη, γάλατα, ντοματοπολτός,) στους δικαιούχους-ωφελούμενους, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ναυπακτίας (οδός Φαλυσίου αρ. 6) κατά τις ώρες 09.00 -14.00.

Η Κοινωνική Σύμπραξη έχει αναλάβει την ειδοποίηση των ωφελούμενων – με sms και τηλεφωνικά- προκειμένου να παραβρεθούν στο σημείο διανομής τις συγκεκριμένες ώρες.

Οι ωφελούμενοι ΤΕΒΑ θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ τους.

Τέλος, η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους ωφελούμενους να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες των Εταίρων που που έχουν επιλέξει, για την καθοδήγησή τους σε θέματα παραλαβής των προϊόντων, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία διαδικασιών των διανομών του Προγράμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *