Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο: «Η επίδραση της Ελληνικής Επαναστάσεως στη Λογοτεχνία και στην Τέχνη»

Διαδικτυακά: Παρασκευή & Σάββατο 27-28/11

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος ανακοίνωσε την διαδικτυακή πραγματοποίηση του Ι’ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου κατά την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020, με θέμα «Η επίδραση της Ελληνικής Επαναστάσεως στη Λογοτεχνία και στην Τέχνη».

Οι εργασίες του Ι’ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου θα εκκινήσουν την Παρασκευή με το εναρκτήριο Μήνυμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στις 17:00.

Στη διάρκειά του θα ανακοινωθούν Εισηγήσεις από 28 διακεκριμένους Πανεπιστημιακούς Διδασκάλους, φιλίστορες Ερευνητές καθώς και μέλη του δικαστικού σώματος.

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου

Θα είναι εφικτή μέσω ζωντανής αναμεταδόσεως από την ειδική ιστοσελίδα της Επιτροπής για τον εορτασμό των 200 ετών από το 1821 www.ekklisia1821.gr, καθώς και από τους ακόλουθους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

Με το Ι’ Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο ολοκληρώνεται ο κύκλος των 10 Διεθνών Επιστημονικών Συνεδρίων που διενεργεί η Εκκλησία της Ελλάδος για την Τουρκοκρατία και την Επανάσταση του 1821.

Το πολυετές αυτό επιστημονικό ταξίδι εκκίνησε το 2012 με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *