Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕκκλησίαΔήλωση Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας για την επίθεση ιερέα με καυστικό υγρό

Δήλωση Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας για την επίθεση ιερέα με καυστικό υγρό

Σχετικά με το αποτρόπαιο γεγονός της επίθεσης στην Ιερά Σύνοδο, το απόγευμα της Τετάρτης 23 Ιουνίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη και τον αποδοκιμασία μας για την επίθεση με καυστικό υγρό, γεγονός που συνέβη για πρώτη φορά στο χώρο των Συνοδικών Δικαστηρίων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

» Προσευχόμαστε στο Θεό και συμπαριστάμεθα στον πόνο των Σεβασμιωτάτων Αρχιερέων και των λοιπών κληρικών και λαϊκών αδελφών, οι οποίοι υποφέρουν και ταλαιπωρούνται.

» Ευχόμαστε προσωπικά στον καθένα ταχεία ανάρρωση, ώστε άμεσα να επιστρέψουν με υγεία στα καθήκοντά τους, επιτελώντας απρόσκοπτα το πνευματικό και ποιμαντικό τους έργο ».

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ