Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαΔημήτρης Τραπεζιώτης: «Δεν εγκαταλείπω τον Δήμο Αγρινίου και δεν με ενδιαφέρει η...

Δημήτρης Τραπεζιώτης: «Δεν εγκαταλείπω τον Δήμο Αγρινίου και δεν με ενδιαφέρει η Περιφέρεια»

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου, Δημήτρης Τραπεζιώτης, με την οποία διαψεύδει τις φήμες που διακινήθηκαν τις τελευταίες ημέρες και τον ήθελαν να αποχωρεί από την κούρσα για την διεκδίκηση του Δήμου Αγρινίου και να στρέφει το ενδιαφέρον του στην Περιφέρεια. «Όλες αυτές οι πληροφορίες που διαχέονται στα ΜΜΕ αποτελούν ασύστολα ψεύδη. Ουδέποτε διεκδίκησα και ουδόλως μ’ ενδιαφέρει να μετακινηθώ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και να εγκαταλείψω τον Δήμο Αγρινίου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δ. Τραπεζιώτης. Αντιλαμβάνομαι ότι η πολιτική μου παρουσία ενοχλεί τους υπολογισμούς διαφόρων κέντρων εγκατεστημένων συμφερόντων στην περιοχή μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση Τραπεζιώτη:

“Πληροφορήθηκα από τον τύπο καθώς επίσης  και από έκπληκτους φίλους ότι εγκαταλείπω τον στίβο των κοινών αλλά και τον Δήμο Αγρινίου και προσανατολίζομαι προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  Όλες αυτές οι πληροφορίες που διαχέονται στα ΜΜΕ αποτελούν ασύστολα ψεύδη. Ουδέποτε διεκδίκησα και ουδόλως μ’ ενδιαφέρει  να μετακινηθώ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και να εγκαταλείψω τον Δήμο Αγρινίου.

Αντιλαμβάνομαι ότι η πολιτική μου παρουσία ενοχλεί τους υπολογισμούς διαφόρων κέντρων εγκατεστημένων συμφερόντων στην περιοχή μας, τα οποία πολέμησα μέχρι σήμερα σθεναρά και θα συνεχίσω να αντιμάχομαι γιατί θεωρώ ότι είναι υπεύθυνα για το τέλμα, την υστέρηση και την υποβάθμιση στην οποία έχει περιέλθει ο τόπος μας.   Στόχος της πολιτικής μου παρέμβασης, η οποία υπερέβαινε πάντα τα στενά κομματικά πλαίσια, είναι η υπεράσπιση του τοπικού δημοσίου συμφέροντος  και η ανόρθωση του Δήμου Αγρινίου σε επίπεδο Ευρωπαϊκό, δηλαδή σε ένα Δήμο δημιουργικό με νομιμότητα, διαφάνεια, λογοδοσία και καινοτομία με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Δεν ανήκω στους επαγγελματίες πολιτικούς χωρίς επάγγελμα που έμαθαν να ζουν από το Κράτος και  το Κόμμα αλλά αγωνίζομαι για τη θεσμική ενίσχυση και ενδυνάμωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την οποία είχα και έχω μια σχέση πάθους και αλήθειας.

Τα δύσκολα χρόνια του μνημονίου οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδο και πεποίθησή μου είναι ότι  η μοναδική λύση και διέξοδος είναι η Αποκέντρωση με  ισχυρή         και βιώσιμη Τοπική Αυτοδιοίκηση”.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ