Δήμος Αγρινίου: Αποδέχθηκε την παραίτηση Τσιαμάκη ο Γ. Παπαναστασίου

Δεκτή έκανε την παραίτηση του Αντιδημάρχου Αγρινίου, Κωνσταντίνου Τσιαμάκη, ο δήμαρχος Γ. Παπαναστασίου.

Να σημειωθεί ότι ο  Κ. Τσιαμάκης υπέβαλε την παραίτηση του στον δήμαρχο Αγρινίου από την θέση του αντιδημάρχου και την θέση του δημοτικού συμβούλου  με την παράταξη του Γιώργου Παπαναστασίου σήμερα το πρωί και όπως ήταν φυσικό υπήρξε έντονη φημολογία για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση, δεδομένου ότι μόλις πρόσφατα ανέλαβε τη θέση του Αντιδημάρχου Αγρινίου (στον τομέα της καθαριότητας).

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Γ. Παπαναστασίου εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση για το θέμα στην οποία αναφέρει ότι ο κ. Τσιαμάκης οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση για προσωπικούς λόγους.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος  Αγρινίου αναφέρει:«Αποδέχθηκα  την παραίτηση του Κωνσταντίνου Τσιαμάκη από τη θέση του Αντιδημάρχου  Αγρινίου σεβόμενος  απολύτως τους προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Θέλω να  ευχαριστήσω θερμά τον φίλο μου Ντίνο για τη πολύτιμη συνεισφορά του στο νικηφόρο αγώνα της παράταξής μας.

Με το πολιτικό ήθος, την εντιμότητα και την ακεραιότητα που επέδειξε κατάφερε να κερδίσει, πέραν της απεριόριστης προσωπικής εκτίμησης,  και την αμέριστη εμπιστοσύνη και αγάπη των συμπολιτών μας».

H δήλωση του κ. Τσιαμάκη: 

“Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σήμερα το πρωί υπέβαλα την παραίτηση μου στον δήμαρχο Αγρινίου από την θέση του αντιδημάρχου και την θέση του δημοτικού συμβούλου. Καθαρά επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι με οδήγησαν σε αυτό καθώς δεν μπορούσα να προσφέρω αυτό που ήθελα στον τόπο μου.Θα ήταν ανέντιμο να κρατήσω την θέση του δημοτικού συμβούλου από την στιγμή που παραιτήθηκα και από αντιδήμαρχος .θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αλλά και παράλληλα να του ζητήσω και συγνώμη γιατί δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του. Διαβεβαιώνω ότι θα είμαι πάντα δίπλα του ως άνθρωπος. Είμαστε τυχεροί ως Δήμος που είναι ο Γιώργος δήμαρχος. Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με στήριξε”.

Τέλος να σημειωθεί ότι την θέση του κ. Κ. Τσιαμάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου πρόκειται να καταλάβει ο Χρήστος Γκούντας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *