Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΔήμος Αγρινίου: Eγγραφές & επανεγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Δήμος Αγρινίου: Eγγραφές & επανεγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης ΚΟΙ.Π.Α του Δήμου Αγρινίου»,  ανακοινώνει σχετικά με τις εγγραφές –επανεγγραφές νηπίων και βρεφών  στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς  σταθμούς , τα εξής:

-Από   σήμερα  Δευτέρα 15  Μαΐου 2023 αρχίζουν οι αιτήσεις εγγραφής –επανεγγραφής βρεφών και νηπίων στους Δ.Π.Σ – Δ.Β.Σ του Δήμου Αγρινίου και  θα διαρκέσουν μέχρι και την  Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023.

-Για εγγραφή στα τμήματα νηπίων  δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από   1-1-2020  έως  31-3-2021.

-Για εγγραφή στα τμήματα Βρεφών  δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα βρέφη που έχουν γεννηθεί  από 01-04-2021  έως και  31-03-2023.

Προκειμένου να συνεχιστεί η δωρεάν φιλοξενία των παιδιών στους ΔΠΣ του Δήμου Αγρινίου καλούνται οι γονείς όπως μεριμνήσουν για την υποβολή αίτησης τους στο «Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών» μέσω τις Ε.Ε.Τ.Α.Α. σε μεταγενέστερο χρόνο, που θα πληροφορηθούν σε νεότερη ανακοίνωσή μας. Με τον τρόπο αυτό στηρίζεται ,το παιδαγωγικό , εκπαιδευτικό και κοινωνικό χαρακτήρα των Δ.Β.Π.Σ.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται αποκλειστικά και μόνο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα  preschool.  Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι αναρτημένη, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου,  www.agrinio.gov.gr  ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.polagrinio.intellisoft.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι γονείς που είχαν δημιουργήσει κωδικούς πρόσβασης στην ανωτέρω εφαρμογή για το σχολικό έτος 2022/2023 δεν απαιτείται  να προβούν σε  εκ νέου δημιουργία καθώς μπορούν να εισέρχονται με τους παλιούς κωδικούς. Στην περίπτωση που έχουν απολέσει τον κωδικό πρόσβασης μπορούν να τον ανακτήσουν ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από  κινητά τηλέφωνα τύπου smart phone  καθώς και tablet.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου θα περιέχονται οδηγίες δημιουργίας λογαριασμού χρήστη καθώς και οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης. Επίσης στην ίδια πλατφόρμα http://polagrinio.intellisoft.gr θα βρείτε χρήσιμα έγγραφα- απαραίτητα δικαιολογητικά όπως το Έντυπο Υγείας του παιδιού.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ